Vietoje gėlių puokštės - prenumerata su dovana

Vietoje gėlių puokštės - prenumerata su dovana

Gražiausiam metų laikui artėjant, "Vakarų ekspresas" savo esamiems ir būsimiems skaitytojams paruošė dovanų: užsisakęs dienraštį ketvirčiui, kiekvienas prenumeratorius kartu gaus 50 litų vertės kuponą pasinaudoti gydymo ir sveikatingumo SPA centro "RegSana" paslaugomis.

Kovo pradžia siejama su naujomis viltimis, pavasarišku įkvėpimu ir, žinoma, Moters diena. Įprasčiausias būdas šią dieną palepinti dailiosios lyties atstoves - gaivios gėlės ir šokoladas.

"Vakarų ekspresas" siūlo pasveikinti mylimas damas įteikiant ne tik malonią, bet ir praktišką dovaną: galimybę tris mėnesius kasdien gauti informaciją apie aktualiausius miesto ir šalies įvykius bei progą atlikti grožio bei sveikatos procedūrų SPA centre "RegSana".

Pasiūlymo kaina - vos 48 litų. Vargu ar rasite pigiau kainuojantį ir naudingesnį derinį, tinkantį šventės proga!

Svarbu tai, kad akcija pasinaudoti galima iki kovo 8-osios. Ji galioja tik prenumeruojantiesiems "Vakarų ekspresą" Klaipėdos mieste.

Užsakymai prenumeratai priimami dienraščio redakcijoje adresu M. Mažvydo al. 3, Klaipėdoje, tel. (8 46) 411314, 420096, bei klientų aptarnavimo skyriaus filiale Klaipėdos PC "Akropolis" (Taikos pr. 61), Vokiečių alėjoje, prie centrinio įėjimo (mob. tel. 8 650 51131).

SKAITYTOJOMS. Dienraštis "Vakarų ekspresas" paruošė dovanų, skirtų dailiosios lyties atstovėms jų dienos proga.

Eimanto CHACHLOVO nuotr.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder