Rinkimuose nedalyvausiu

Rinkimuose nedalyvausiu

Kai kuriuose internetiniuose portaluose kai kurie autoriai ir komentatoriai klaidingai vertina aplinkybes dėl mano dalyvavimo ar nedalyvavimo Seimo rinkimuose ar Drąsos Kelio partijos veikloje.

Esu gavęs Neringos Venckienės pasiūlymą dalyvauti Seimo rinkimuose vienmandatinėje apygardoje savo pasirinkimu, kartu įtraukiant į sąrašą gana aukštoje pozicijoje.

Esu įsitikinęs, kad Seimo rinkimuose turi teisę dalyvauti tik tokie asmenys, kurie savo kandidatavimu negalėtų kompromituoti juos iškėlusios partijos. Tai gali pakenkti pačiai rinkiminei kompanijai, nes bet kada priešininkai nurodys, kad sąraše yra teistų asmenų. Prasidės eilinė šmeižto ir visokių nesąmonių kompanija.

Aš, ranką prie širdies pridėjęs, galiu prisiekti, kad nesu padaręs jokio nusikaltimo, kad tikrai su manimi buvo susidorota. Europos Žmogaus Teisių Teismas yra priėmęs nagrinėjimui mano skundą.

Nežinau ar man pavyks šioje valstybėje, kur jokio teisingumo jau seniai nebėra, įrodyti savo nekaltumą. Tačiau, kol nesu nusiplovęs šios dėmės, aš nemanau, kad dalyvaudamas rinkimuose elgčiausi teisingai.

Suteikti galimybę Drąsos Kelio priešininkams ir dergėjams bei savo buvimu jį kompromituoti man neleidžia sąžinė.

Reikia suprasti ir tai, kad Lietuvoje atsirado reali galimybė naujoms politinėms jėgoms demokratiniu keliu ateiti i valdžią ir pagaliau pradėti tarnauti Valstybei, Tautai, visai Visuomenei. Atsirado reali galimybė atstatyti visiems žmonėms teisingumą visose gyvenimo srityse.

Kiekvienas asmuo, pasiryžęs dalyvauti rinkimuose, privalo jausti didžiulę asmeninę atsakomybę prieš valstybę, visuomenę, savo rinkėjus.

Manau, kad savo straipsniais ir veikla aš ir toliau būsiu kartu su visomis demokratinėmis jėgomis, su savo Tauta. Būsiu dėkingas, jei kam nors padėsiu susigaudyti sudėtingame valstybės teisiniame labirinte, tiksliau - visame teisinio nihilizmo jovale.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder