300 ežerų ralį laimėjo Vytauto Švedo ekipažas

300 ežerų ralį laimėjo Vytauto Švedo ekipažas

Sekmadienį Zarasų apylinkėse pasibaigusio 300 ežerų ralio, kuris buvo ir penktasis šių metų Lietuvos ralio čempionato etapas, nugalėtojais antrus metus iš eilės tapo Vytautas Švedas ir Žilvinas Sakalauskas su "Mitsubishi Lancer EVO X".

Šis laimėjimas leido nugalėtojams išsiveržti į priekį ir bendroje Lietuvos čempionato N4 klasės įskaitoje.

N4 klasėje antrąją vietą užėmė Ramūnas Čapkauskas ir Tomas Šipkauskas ("Mitsubishi Lancer EVO IX"), treti liko Benediktas Vanagas ir Irina Kolomeiceva ("Subaru Impreza").

"Open" klasėje nugalėjo Roko ir Ingos Lipeikių ("Mitsubishi Lancer EVO VIII") ekipažas. Šis laimėjimas jau užtikrino ekipažui ir dar vieną Lietuvos čempionų titulą savo klasėje. Antrąją vietą šioje klasėje užėmė Giedrius Notkus ir Dainius Alekna ("Subaru Impreza"), o trečiąją - Tautvydas ir Juozas Narušiai ("Mitsubushi Lancer EVO VI").

A2000 klasėje triumfavo Egidijus Savickas ir Arūnas Jackonis ("Honda Civic"). Už jų išsirikiavo Irmanto Žukausko ir Rolando Babraičio ("Renault Clio") bei Igno Taletavičiaus ir Audriaus Pivoro ("Ford Fiesta R2") ekipažai.

L2000 klasėje pergalę šventė Remigijus Veikalas ir Adomas Rimša (BMW), o S2000 klasėje užtikrintai laimėjo Aurimas Buteikis ir Donatas Palepšaitis ("Volkswagen Golf").

Zaraso ežero saloje vykusiame paskutiniame greičio ruože absoliučiai geriausią rezultatą sugebėjo pasiekti specialų prizą pelnė svečiai iš Suomijos Jakas Keskinenas (Jaakko Keskinen) ir Juha Heikila (Juha Heikkila, "Toyota Corolla WRC").

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder