"Amberton Klaipėda" viešbutyje BIG Z sporto klubą keičiantis "Central Gym" kviečia į naujo sezono atidarymą

"Amberton Klaipėda" viešbutyje BIG Z sporto klubą keičiantis "Central Gym" kviečia į naujo sezono atidarymą

Pačioje Klaipėdos miesto širdyje, viešbutyje "Amberton Klaipėda", įsikūręs sporto klubas su baseinu šiandien, rugsėjo 25 dieną, pradeda naują sezoną ir kartu grįžta prie savo ištakų - jam grąžinamas pirmasis pavadinimas - "Central Gym".

"Keičiame sporto klubo pavadinimą, o ta proga plečiame ir savo veiklą. Bus ne tik iki tol pasitvirtinusios TRX, "Disco bike", vandens aerobikos, kalanetikos ir kitos grupinės treniruotės, veiks itin populiari plaukimo mokykla vaikams nuo 6 metų, bet ir pasiūlysime naujovių - jogą, "X-Fit" bei smagias treniruotes baseine "Tėveliai ir vaikas". Sporto klubo savininkai ir treneriai lieka tie patys", - pasakojo "Central Gym" klubo vadovai Tadas ir Rasa Vilkai.

Visoje Lietuvoje puikiai žinomos sporto ir sveikatingumo specialistės, grupinių ir asmeninių treniruočių trenerės Rasos Vilkienės vedamos treniruotės daug kam tapo neatsiejama gyvenimo dalimi - čia sporto šaknys per daugiau nei du dešimtmečius įskiepytos tūkstančiams klaipėdiečių ir miesto svečių, o itin jaukiame 22 metrų dviejų takelių su masažinėmis srovėmis baseine plaukti išmoko ne ką mažesnis būrys vaikų, paauglių ir net suaugusiųjų.

Pastaruoju metu tiek Klaipėdoje, tiek visoje šalyje konkurencija tarp sporto klubų yra itin didelė, todėl pastebima ir blogybė - kai kuriuose klubuose kokybės sąskaita mažinamos abonementų kainos.

"Mes stengiamės išlaikyti tą patį kokybės ir kainos santykį. Mums svarbu tai, kad klientas, atėjęs sportuoti į mūsų klubą, gautų aukščiausio lygio paslaugas ir liktų patenkintas, galėtų didžiuotis pasiektais asmeniniais rezultatais", - teigia klubo "Central Gym" vadovai.

Sporto klubo naujas darbo laikas: darbo dienomis nuo 6.30 iki 21.30 val., šeštadieniais ir sekmadieniais - nuo 9 iki 20 val.

Įsiliek į "Central Gym" sportuojančiųjų gretas! Daugiau informacijos apie šio sporto klubo teikiamas paslaugas ir kainas galima sužinoti paskambinus telefonu 8 675 48 584 arba oficialioje klubo interneto svetainėje www.centralgym.lt.

Naują sportavimo sezoną "Central Gym" pradeda smagiomis atrakcijomis ir taikydamas didžiules nuolaidas. Ta proga šiandien visą dieną (nuo 6.30 iki 21.30 val.) kiekvienam apsilankiusiajam bus suteikta 50 proc. nuolaida!

Lankytojai galės susipažinti su "Central Gym" sporto klubo veikla, įsilieti į treniruotes, norintiesiems įsigyti abonementus bus taikomos specialios nuolaidos, be to, jie dar gaus šūsnį įvairių dovanų: 100 pakvietimų atlikti kompiuterinę kūno masės analizę (KMI), 20 nugaros masažų, vienkartinių pakvietimų į baseiną ir sporto klubą draugams bei artimiesiems.

Šiandien dienos metu vyks treniruotės ne tik suaugusiesiems, bet ir vaikams: vaikų fitnesas, vaikų plaukimas ir smagios treniruotės baseine "Tėveliai ir vaikas". Kadangi į šias treniruotes vietų skaičius yra ribotas, tad kviečiame kuo skubiau užsiregistruoti iš anksto telefonu 8 675 48 584.

"Susitikime visi per "Central Gym" atidarymo renginį ir smagiai, o svarbiausia - sportiškai, žvaliai ir energingai praleiskime laiką kartu. Nepamirškime, kad sportas ir judėjimas - tai sveikatos, žvalumo ir jaunystės eliksyras", - pabrėžė R. Vilkienė.

Skatinkite savo darbuotojus sportuoti. Norite gauti specialų pasiūlymą Jūsų įmonei? Susisiekite su pardavimo vadovu tel. 8 612 77 766 arba el. paštu [email protected].

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder