"Apelsino" sportininkai - tarp šalies lyderių

"Apelsino" sportininkai - tarp šalies lyderių

Kaune vyko Lietuvos taurės kultūrizmo ir fitneso (kūno rengybos) pirmenybės. Klaipėdos miesto garbę itin sėkmingai gynė sporto klubo "Apelsinas" sportininkai - visi dalyvavę apelsiniečiai savo grupėse iškovojo pirmąsias vietas.

Klaipėdos sportininkai parodė labai aukštą sportinį meistriškumą ir įrodė, kad gali varžytis ir nugalėti stiprius varžovus.

Renata Kleinauskaitė neturėjo lygių tarp modelių kategorijos dalyvių, Monika Buikienė - tarp fitneso atstovių, Vitalijus Trošnevas (Vitalij Trošnev) - tarp kultūrizmo kategorijos dalyvių, Mindaugas Piepolis - tarp ekstremalaus kultūrizmo kategorijos sportininkų.

Be to, pastarasis sportininkas buvo pripažintas absoliučiu šių varžybų nugalėtoju.

Sportininkus varžyboms ruošė ilgametę patirtį turintys treneriai Arvydas ir Roberta Mišeikiai.

"Džiaugiamės mūsų sportininkų pasiekimais, jie įdėjo daug darbo ir pastangų. Smagu, kad vis daugiau žmonių ateina sportuoti ne tik dėl sportinių rezultatų, bet ir dėl geresnės savijautos, taip pat siekdami tapti sveikesni. Sportas jiems tampa kasdienybe, hobiu ir gyvenimo būdu", - džiaugėsi A. Mišeikis.

"Apelsino" sportininkų komanda neturi kada poilsiauti - intensyviai ruošiasi pasaulio taurės turnyrui, kuris vyks lapkričio 28 d. Kaune.

"Malonu, kad kiekvienais metais daugėja sporto varžybų rėmėjų. Be jų pagalbos aukšto lygio turnyrai nevyktų", - pabrėžė A. Mišeikis.

Reklama

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder