Ar gali Deividas Gailius grįžti į „Neptūną“?

Ar gali Deividas Gailius grįžti į „Neptūną“?

"Mes visada domimės klaipėdiečiais, ypač tais, kurie yra žaidę "Neptūne", žino mūsų sistemą ir tikrai gali mums padėti. Neslėpsiu, susidomėjimas yra, tačiau konkrečių sprendimų dėl Deivido Gailiaus nėra priimta", - apie žiniasklaidoje pasirodžiusius straipsnius, kad į Lietuvą gali grįžti klaipėdietis Deividas Gailius komentavo Klaipėdos "Neptūno" komandos sporto direktorius Donatas Zavackas.

Tai, kad savo gretose norėtų matyti D. Gailių, neslėpė ir "Neptūno" treneris Kazys Maksvytis.

Tačiau iškyla klausimas - ar įsigyti šį pajėgų žaidėją "Neptūnui" leis finansinės galimybės? Juk žinome tai, kad dar praėjusį sezoną klubą persekiojo didžiulės skolos ir tik pasikeitus klubo valdžiai finansinė situacija kiek stabilizavosi. Klubo atstovai ne kartą yra deklaravę, kad artimiausius sezonus reikės susiveržti diržus.

BasketNews.lt vakar pranešė, kad 30-ies metų 200 cm ūgio puolėjas D. Gailius atsidūrė "Neptūno" akiratyje.

"Neptūnas" dar vasarą bandė kalbinti D. Gailių grįžti į gimtojo miesto komandą, tačiau galiausiai jis pasirinko solidų Izmiro klubo kontraktą.

D. Gailius "Neptūne" rungtyniavo keturis sezonus: 2007-2008 m., 2008-2009 m., 2012-2013 m. ir 2014-2015 m.

Šį sezoną D. Gailius pradėjo stipriausioje Turkijos lygoje, kur atstovavo Izmiro "Pinar Karšiyaka" klubui.

Jis per rungtynes aikštėje praleisdavo po 23 minutes, pelnydavo po 6,3 taško, atkovodavo po 3,1 kamuolio ir atlikdavo po 1,8 rezultatyvaus perdavimo.

"Neptūnas" LKL čempionate su 14 pergalių ir 3 pralaimėjimais įsitaisė antroje turnyro lentelės vietoje, o FIBA Čempionų lygos D grupėje su 4 pergalėmis ir 5 nesėkmėmis dalijasi 4-7 vietomis.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder