Atidaryti nauji Palangos sporto rūmai

Atidaryti nauji Palangos sporto rūmai

Šeštadienį Palangoje įvyko naujų sporto rūmų atidarymas. Greta kurorto stadiono pastatas išdygo gana greitai - per pusantrų metų, tam prireikė 14.5 mln. litų.

Dažais dar kvepianti 4 tūkst. kvadratinių metrų ploto salė talpina 1.18 tūkst. žmonių, tačiau atidarymo dieną, regis, jų buvo net daugiau. Juolab, kad į atidarymo renginį visi norintieji buvo leidžiami nemokamai, tad užpildytos ne tik tribūnos su balkonais, bet ir kiekviena laisva erdvė.

Tiesa, ne visi ištvėrė ilgoką oficialiąją atidarymo ceremoniją, kurioje progą pasisakyti išnaudojo ne tik vietinė ir šalies valdžios grietinėlė, sporto funkcionieriai, bet ir statybininkai. Šilčiau sutiktas tik iš kurorto kilęs ir čia karjerą pradėjęs Lietuvos krepšinio rinktinės žaidėjas Renaldas Seibutis.

Pirmieji universalios salės krepšinio lankus savaitgalį išbando Nacionalinės krepšinio lygos žaidėjai - čia surengtas šio turnyro finalinis ketvertas. Dėl lygos nugalėtojų titulo šiemet kovoja "Trakai", "Mažeikiai", Joniškio "Delikatesas" ir Molėtų "TiuMenas-Ežerūnas".

Palangoje paaiškės ne tik turnyro čempionai, bet ir geriausias snaiperis bei "oro karalius".

Beje, naujojoje Palangos salėje tikriausiai treniruosis ir kasmet pajūryje stovyklas rengianti Lietuvos krepšinio rinktinė - tai jai būtų labai patogu, mat stadionas, kuriame vyksta fizinio parengimo treniruotės, yra čia pat. Todėl nacionalinės komandos kandidatai neužsuks į Klaipėdą.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder