Aurimas Didžbalis - absoliutus „Grand Prix“ nugalėtojas

Aurimas Didžbalis - absoliutus „Grand Prix“ nugalėtojas

Rio de Žaneiro olimpinių žaidynių prizininkas sunkiaatletis klaipėdietis Aurimas Didžbalis toliau džiugina savo sirgalius puikiais rezultatais – penktadienio vakarą triumfavo Klaipėdoje vykusiame tarptautiniame turnyre „Grand Prix“, kuriame buvo kovojama dėl BĮ „Viesulo“ sporto centro taurės.

Bronislavo Vyšniausko auklėtinis svorio iki 94 kg varžybose išrovė 175 kg ir išstūmė 210 kg bei sulaukė gausybės į Klaipėdos centrinio stadiono sporto salę (Sportininkų g. 46) susirinkusių sportininkų bei sporto mėgėjų aplodismentų. A. Didžbalis tapo absoliučiu šių varžybų nugalėtoju.  

„Aurimas – šaunuolis, kasdien atsakingai lieja prakaitą sporto salėje, tad nenuostabu, kad demonstruoja gerą sportinę formą. Kaip matote, tai duoda vaisių“, - VE.lt sakė Lietuvos sunkiosios atletikos prezidentas B. Vyšniauskas.

Anot jo, svarbiausias šio sezono A. Didžbalio startas laukia metų pabaigoje, kai lapkričio mėnesį Amerikoje teks dalyvauti planetos pirmenybėse.     

Po varžybų prie A. Didžbalio būriavosi būrys sportininkų ir šiaip varžybas atėjusių pažiūrėti klaipėdiečių. Jie sveikino, noriai bendravo ir fotografavosi su mūsų olimpinių prizininku.

Penktadienį Klaipėdoje prasidėjo ir šeštadienį iki vėlyvo vakaro tęsis Lietuvos sunkiosios atletikos festivalis „Klaipėda 2017“.

Klaipėdos centrinio stadiono sporto salėje (Sportininkų g. 46) varžosi per 200 sunkiaatlečių iš įvairių Lietuvos miestų bei rajonų, Graikijos, Slovakijos, Vengrijos, Azerbaidžano, Ukrainos, Baltarusijos, Rusijos, Latvijos, Estijos ir Lenkijos.

Dėl nugalėtojų laurų kovoja jauniai, jaunimas, studentai, suaugusieji ir veteranai.

Penktadienį nuo ankstyvo ryto  iki bemaž 22 val. vakaro vyko tarptautinis turnyras „Grand Prix“, kuriame buvo kovojama dėl BĮ „Viesulo“ sporto centro taurės, taip pat vyko Lietuvos jaunių ir sporto vilčių žaidynės ir veteranų turnyras.

Iš viso penktadienį štangas kėlė net 127 dalyviai. Tai išties labai daug.

Tarp mergaičių svorio iki 44 kg nugalėtoja tapo klaipėdietė Kotryna Selezniova (treneris Regimantas Norvilas).

Šeštadienį nuo 10 val. vyks Lietuvos suaugusiųjų moterų ir vyrų bei Lietuvos studentų čempionatai.

Šeštadienį varžybose Klaipėdoje laukiama ne ką mažesnės intrigos ir žiūrovų susidomėjimo, kadangi į kovą kils būrys pajėgių sunkiaatlečių, tarp jų – ir Europos vicečempionas Žygimantas Stanulis. Jis startuos maždaug apie 17 val.

Lietuvos sunkiosios atletikos federacijos prezidentas Bronislavas Vyšniauskas kviečia sporto mėgėjus ateiti palaikyti klaipėdiečius.

Renginys žiūrovams - nemokamas.

Taip pat klaipėdiečiai ir miesto svečiai tai, kas vyksta minėtoje sporto salėje, tiesiogiai gali matyti ir didžiuliame ekrane, kuris yra pastatytas Klaipėdos Teatro aikštėje.

Festivalį tiesiogiai transliuoja „Delfi TV“, komentuoja komentatorius.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder