Benas Petreikis - į Austriją

Benas Petreikis - į Austriją

Penkiskart Lietuvos čempionų Klaipėdos "Dragūno" rankininkų ekipoje kitą sezoną neliks rezultatyviausio žaidėjo Beno Petreikio. Šis 22 metų klaipėdietis nusprendė pradėti legionieriaus karjerą - atstovaus Austrijos aukščiausios rankinio lygos Leobeno "Juri union" ekipai.

"Pasirašiau sutartį trejiems metams, su galimybe Austrijos ekipą palikti po metų ar dvejų. Mane sąlygos tenkino: ką pasakiau, jie su viskuo sutiko, net nesiderėjo. Austrai stebėjo mano žaidimą jau anksčiau, žinojo mano galimybes", - "Vakarų ekspresui" sakė B. Petreikis.

Jis pasidžiaugė, kad ekipą treniruoja lietuvis Romas Magelinskas, anksčiau dirbęs ir Austrijos rinktinės trenerių štabe.

"Šis treneris savo charakteriu, draugiškumu ir kitomis geromis savybėmis labai panašus į "Dragūno" trenerį Miglių Astrauską. Taip pat džiugina ir tai, kad naujosios mano komandos nariai yra labai draugiški", - aiškino klaipėdietis.

B. Petreikis Austrijoje praleido tris dienas.

"Treniravausi su komanda. Patiko treniruotės, gyvenimo sąlygos. Esu patenkintas, kad galėsiu žaisti Austrijoje. Tikiuosi, kad tai mano karjeroje bus didelis laiptelis į viršų", - pabrėžė rankininkas.

"Benas yra labai greitas žaidėjas, galintis pagyvinti žaidimą. Jo žaidimas atitinka mano rankinio filosofiją. Esu labai laimingas, kad Benas žais mūsų komandoje", - sakė R. Magelinskas.

B. Petreikis Austrijoje intensyviai su naująja komanda pradės treniruotis nuo liepos 14 dienos.

"Žinoma, kad bus sunku palikti itin draugišką "Dragūno" ekipą, tačiau toks jau sportininko gyvenimas. Jei nori tobulėti ir siekti naujų tikslų, turi iškeliauti. Dar šį savaitgalį su "Dragūno" ekipa dalyvausiu Lietuvos rankinio lygos uždarymo šventėje, o nuo pirmadienio laukia treniruotės su Lietuvos rinktine", - paaiškino B. Petreikis.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder