"Chelsea" didvyris Didier Drogba: palieku komandą

"Chelsea" didvyris Didier Drogba: palieku komandą

Londono „Chelsea“ didvyris Čempionų lygos finale Didier Drogba po šio sezono paliks klubą, kuriam atstovavo nuo 2004-ųjų.

Savo apsisprendimą 34-erių D. Drogba pirmiausiai pranešė komandos draugams.

Nors pats futbolininkas neatskleidė, kur rungtyniaus kitą sezoną, pranešama, kad jis beveik baigė derybas su Šanchajaus „Shenhua“. D. Drogba sutartis su „Chelsea“ oficialiai baigsis 2012 m. birželio 30-ąją.

„Aš nusprendžiau palikti komandą, tačiau negalėjau žiūrėti savo komandos draugams į akis ir pasakyti šią žinią. Nors trejus metus kalbėjau apie galimybę nežaisti Londone, dabar man sunku suvokti, kad tariu „sudie“. Nesijaučiu taip, tarsi palikčiau šią komandą“, – teigė D. Drogba.

„Kita vertus, aš negalėčiau sėdėti ant suolelio ir žiūrėti į kitus futbolininkus, kai komandos vadovybė nori matyti atsinaujinusią ir kitokią komandą. Dabar manęs lauks naujas išbandymas, nes kur žaisiu, dar nežinau“, – tvirtino Dramblio Kranto Kaulo šalies futbolo žvaigždė.

Vilkėdamas „Chelsea“ marškinėlius D. Drogba įmušė 157 įvarčius, tačiau svarbiausius jų – šeštadienį vykusiame Čempionų lygos finale. D. Drogba įmušė ir išlyginamąjį įvartį 88-ą mačo minutę, ir auksinį baudinį per baudinių seriją.

eurofootball.lt

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder