FC "Klaipėda" namuose nusileido "Sūduvai"

FC "Klaipėda" namuose nusileido "Sūduvai"

Klaipėdos centriniame stadione antradienį vykusios Lietuvos futbolo A lygos pirmenybių XXVI turo rungtynės tarp FC "Klaipėda" ir Marijampolės "Sūduvos" baigėsi minimalia svečių persvara - 1:0 (0:0).

Nors klaipėdiečiai ir neiškovojo pergalės, tačiau savo sirgalius nudžiugino kovingumu. Daugelis tikėjosi, kaip jau tapo įprasta, triuškinamo rezultato, tačiau marijampoliečiams pavyko FC "Klaipėda" vartus nuginkluoti tik kartą ir tai per vargus.

Šių pirmenybių turnyrinėje lentelėje trečią vietą užimanti Marijampolės "Sūduva" (49 tšk., 15 pergalių, 4 lygiosios, 6 pralaimėjimai) klaipėdiečius, kurie yra absoliutūs autsaideriai - užima paskutinę vietą (8 tšk., 2 pergalės, 2 lygiosios ir 22 pralaimėjimai), palaužė tik antrajame ketvirtyje.

Vienintelį susitikimo įvartį 65-ą minutę įmušė Povilas Leimonas.

Kitas rungtynes FC "Klaipėda" žais rugsėjo 18 dieną (sekmadienis) 19 val. išvykoje su daugkartiniu šalies čempionu Panevėžio "Ekranu".  

Rugsėjo 14 dieną (trečiadienis) 19 val. išvykoje rungtyniaus ir kita Klaipėdos ekipa - "Atlantas". Pastarieji susitiks su Šiaulių "Šiauliais".  

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder