"FC Klaipėda" sezoną pradėjo pralaimėjimu

"FC Klaipėda" sezoną pradėjo pralaimėjimu

Sekmadienį nesėkme šį Lietuvos futbolo federacijos A lygos sezoną pradėjo "FC Klaipėda". Uostamiesčio komanda minimaliu rezultatu nusileido "Šiauliams".

Bent jau sirgaliaus akiai gražesnį žaidimą demonstravusi "FC Klaipėda" pralaimėjo rezultatu 0:1 (0:1). Neblogą įspūdį paliko ir šiemet komandai atstovaujantys legionieriai. Tiesa, vienas iš jų - brazilas Ticiano 30 minutę nerealizavo 11 m baudinio ir neišnaudojo progos išlyginti rezultato.

Vienintelį susitikimo įvartį po klaipėdiečių gynėjų klaidos 27 minutę pelnė Robertas Vėžavičius.

"Tai buvo sunkios rungtynės su stipriais varžovais. Bet ateityje mes žaisime geriau, juo labiau, kad kai kurie žaidėjai prie komandos prisijungė tik šiomis dienomis. Potencialo yra, bus dar pergalių", - po varžybų surengtoje spaudos konferencijoje sakė "FC Klaipėda" vyriausiasis treneris Luiz Antonio Fereira.

Kitas čempionato rungtynes "FC Klaipėda" žais ateinantį šeštadienį, 13 val., taip pat Gargžduose, su Tauragės "Tauru". Ši komanda dėl gimtajame mieste esančio stadiono rekonstrukcijos namų pirmųjų turų varžybas irgi žaidžia "Bangos" stadione.

Pirmųjų 3-4 turų namų varžybas "FC Klaipėda" žaidžia Gargždų miesto stadione.

Kitose pirmo LFF A lygos turo rungtynėse Tauragės "Tauras" taip pat Gargžduose, laikinų namų stadione šeštadienį 1:1 (1:0) sužaidė su "Mažeikiais", Gargždų "Banga" namuose 1:2 (1:1) pralaimėjo Pakruojo "Kruojai", VMFD "Žalgiris" savo aikštelėje 3:0 (1:0) įveikė į čempionatą sugrįžusį "Kauną", o Marijampolės "Sūduva" namuose net 6:1 (1:0) sutriuškino debiutantę Alytaus "Dainavą".

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder