Ištraukti olimpinio krepšinio turnyro burtai

Ištraukti olimpinio krepšinio turnyro burtai

Pirmadienį Rio de Žaneire (Brazilija) ištraukti 2012 metų Londono olimpinių žaidynių vyrų ir moterų krepšinio turnyrų burtai.

Vyrų varžybų A grupėje žais JAV, Prancūzijos, Argentinos ir Tuniso rinktinės bei dvi komandos, pelnysiančios kelialapius atrankos turnyre.

B grupėje žais Ispanijos, Australijos, Brazilijos, Kinijos, Didžiosios Britanijos rinktinės ir atrankos barjerą įveiksianti ekipa.

Olimpinės atrankos turnyras vyks liepos 2-8 dienomis Venesuelos sostinėje Karakase. Lietuvos krepšininkai žais B grupėje su Venesuelos ir Nigerijos komandomis.

A grupėje žais Graikijos, Puerto Riko ir Jordanijos, C grupėje - Rusijos, Dominikos Respublikos ir Pietų Korėjos, o D grupėje - Makedonijos, Naujosios Zelandijos ir Angolos rinktinės.

Į kitą etapą - ketvirtfinalį - pateks po dvi geriausias grupių ekipas. Kelialapius į Londoną iškovos pusfinalių nugalėtojos, o pralaimėjusios komandos dar rungtyniaus dėl paskutiniojo likusio kelialapio. Finalo mačas nebus rengiamas.

Olimpiniame moterų krepšinio turnyre kovos Angolos, Kinijos ir JAV rinktinės bei trys atrankos barjerą įveiksiančios ekipos (A grupė), Australijos, Brazilijos, Didžiosios Britanijos ir Rusijos rinktinės bei dvi komandos iš atrankos turnyro (B grupė).

Moterų olimpinės atrankos turnyras bus surengtas birželio 25 - liepos 1 dienomis Ankaroje (Turkija).

2012 metų vasaros olimpinės žaidynės vyks liepos 28 - rugpjūčio 12 dienomis.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder