Italų legendą sužavėjo Klaipėdos sportininkai

Italų legendą sužavėjo Klaipėdos sportininkai

Į Klaipėdą koncertuoti atvykusiam italų dainininkui Totui Kutunjui (Toto Cutugno), laisvalaikį leidusiam senamiestyje, įspūdį paliko Klaipėdos rankininkų išradingumas.

Koncerto išvakarėse po senamiestį vaikštinėjęs T. Kutunjas sykiu su keliomis dešimtimis klaipėdiečių stebėjo neįprastą vaizdą.

Elnių ragais pasipuošę Klaipėdos "Dragūno" rankininkai Teatro aikštėje tempė kabrioletą su jame įsitaisiusiu Kalėdų Seniu, o vėliau, pastatę vartus, kvietė miestiečius pabandyti į juos mesti rankinio kamuolį, bendravo su miestiečiais, fotografavosi su vaikais.

"Dragūno" vyriausiasis treneris Artūras Juškėnas paaiškino, kad Teatro aikštėje komanda filmavo specialų šventinį vaizdo sveikinimą rankinio sirgaliams. Baigiant filmuoti, prie komandos priėjo kurį laiką vyksmą stebėję keli žmonės. Vienas jų lietuviškai paprašė sportininkų bendros nuotraukos ir paaiškino, kad nuotraukos nori gerai žinomas užsienietis atlikėjas.

A. Juškėnas pasakojo, kad tik išsirikiavus bendrai nuotraukai jis suvokė, jog tas bendros nuotraukos pageidavęs žmogus yra pasaulinio lygio žvaigždė - legendinis italų kompozitorius ir dainininkas T. Kutunjas.

"Labai smagu ir dėl to, kad rankininkai jam paliko įspūdį. Buvo sunku patikėti, kad toks žmogus norėjo su mumis fotografuotis. Aš su jo dainomis užaugau, todėl man toks netikėtas susitikimas su mėgstamu atlikėju prilygo kalėdiniam stebuklui. Bilietus į koncertą jau turėjau, o čia dar ir su juo pačiu nusifotografavau. Sūnus sakė, kad tokio manęs dar nebuvo matęs, sakė, atrodžiau kaip mergaitė, iš arti pamačiusi Džastiną Byberį", - juokėsi A. Juškėnas.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder