Jaunučių PLSŽ krepšinio turnyre – kretingiškių triumfas

Jaunučių PLSŽ krepšinio turnyre – kretingiškių triumfas

Pasaulio  lietuvių  sporto  žaidynių  jaunučių (gimusių 1998-1999 metais) krepšinio  turnyre, kuriame dalyvavo komandos iš Čikagos, Klaipėdos, Kretingos ir Raseinių, pirmąją vietą iškovojo Kretingos SM, antri – Vlado Knašiaus KM  ,treti – Čikagos “Lituanica” atstovai.

Pirmą dieną varžybos vyko Klaipėdos valstybinės kolegijos sporto salėje . Kretingos SM  nugalėjo  “Lituanicą “ iš Čikagos rezultatu 49:29 , o Klaipėda nugalėjo Raseinius 77:30.

Antrą dieną “Lituanica” nugalėjo Raseinius  65:31, Kretingos SM po pratęsimo nugalėjo V. Knašiaus KM  - 56:49

Trečią dieną varžybų dalyviai persikėlė į LCC tarptautinio universiteto sporto salę. V. Knašiaus KM nugalėjo “Lituanicą’ , Kretingos SM nugalėjo Raseinius - 54:39.

Šis turnyras galėjo ir neįvykti , nes organizatoriai nesudarė tvarkaraščio, nebuvo rezervuota sporto …

Organizatoriai patarė kreiptis į Klaipėdos krepšinio federaciją. Pastaroji, gelbėdama krepšinio ir Klaipėdos prestižą, surado salę.

„Nuoširdus ačiū Klaipėdos valstybinės verslo kolegijos  l.e.p. Gražinai Markvaldienei ir metodininkui Vytautui Kasparaičiui bei LCC Sporto direktoriui Demui Mockui už tai, kad įsileido IX PLSŽ jaunučių grupės varžybas į savo sporto sales“, - klabėjo KKF prezidentas Algirdas Vaicekauskas.

Geriausiems žaidėjams buvo įsteigti prizai . Giedriaus Grybausko dėka (Asociacija „Sportas visiems“ ) trečiąją dieną krepšininkai gavo ir maitinimą, bet negavo marškinėlių...


Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder