"Klaipėda gym" - sporto ir vandens procedūrų oazė

"Klaipėda gym" - sporto ir vandens procedūrų oazė

Pačiame uostamiesčio centre, "Amberton Klaipėda" viešbutyje, įsikūręs sporto klubas "Klaipėda gym" per pastaruosius metus įgijo klientų pasitikėjimą, vis plečia savo veiklą ir kaskart pateikia naujovių. "Klaipėda gym" pajūrio gyventojams ir miesto svečiams tapo sporto, sveikatingumo ir vandens procedūrų oaze, kurioje jie gali lepintis nuo 6 iki 22 val. [CITATA]

"Klaipėda gym" sporto klube yra įrengtas šiuolaikiškas ir itin jaukus 22 metrų dviejų takelių su masažinėmis srovėmis baseinas, taip pat atskiras vaikų baseinas, sukūrinė zona, įrengtos dvi pirtys: garinė ir suomiška.

Galima mėgautis nugaros, kaklo, pėdų ir viso kūno vandens masažais. Taip pat siūloma ir nauja paslauga - SPA masažai ant šilto marmuro.

Pranašumas ir tai, kas baseinas bei treniruoklių salė darbo dienomis duris atveria jau 6 val. ryto ir dirba iki 22 val. Savaitgaliais - nuo 9 iki 21 val.

SPORTO SALĖ. "Klaipėda gym" treniruoklių salėje naudojami tik kokybiški ir laiko patikrinti italų firmos "Techno Gym" treniruokliai. Jaukioje, erdvioje ir tvarkingoje sporto salėje yra TRX diržai, stacionarūs dviračiai, dideli mankštos kamuoliai, sunkūs kimštiniai kamuoliai, laipiojimo "Step" platformos, įrengta atskira tempimo ir individualių pratimų zona, norintieji gali pažaisti stalo tenisą.

Veikia plaukimo mokykla

Klaipėdiečiams baseinas - itin aktualus, kadangi uostamiestyje yra akivaizdus jų stygius. Miestiečiams laisvu nuo darbo metu nėra kur plaukioti, kadangi prieš daugiau nei pusmetį buvo uždarytas Klaipėdos valstybinės kolegijos baseinas, esantis Gulbių gatvėje, o vienintelis miestui priklausantis "Gintaro" baseinas - yra skirtas daugiau profesionaliems plaukikams.

"Mes, suprasdami miestiečių poreikius, "Klaipėda gym" sporto klube įkūrėme plaukimo mokyklą, kurioje išmokti plaukti gali visi norintys - tiek vaikai, tiek suaugusieji. Plaukimo treniruotės sporto klube "Klaipėda gym" esančiame baseine veda Aleksandras Siakki - Klaipėdos skęstančiųjų gelbėjimo tarnybos vyriausiasis specialistas. Jis su plaukimo sportu susijęs maždaug 20 metų. Pagal pageidavimus galima užsisakyti individualias plaukimo pamokas, gauti išsamias šio plaukimo trenerio konsultacijas", - situaciją aiškino "Klaipėda gym" vadovas Tadas Vilkas.

GRUPINĖS TRENIRUOTĖS. Pastaruoju metu itin daug klientų susidomėjimo sulaukia grupinės "Disco bike" ir TRX treniruotės. Šioms treniruotėms yra įrengta net atskira sporto salė buvusiose Klaipėdos "Honolulu" boulingo VIP patalpose.

Baseine mažiau chloro

Jau mėnesį laiko "Klaipėda gym" klientai jaučia sumažėjusį chloro kiekį baseine, kadangi buvo įdiegta Londono olimpinėms žaidynėms naudojama ultravioletinių spindulių dezinfekavimo sistema.

"Stengiamės naudoti šiuolaikines technologijas, kad klientai išvengtų nepatogumų. Baseine sumontuota moderni dozavimo įranga ir naudojama sertifikuota vokiečių gamybos chemija", - pabrėžė T. Vilkas.

Treniruoklių salė

"Klaipėda gym" treniruoklių salėje naudojami tik kokybiški ir laiko patikrinti italų firmos "Techno Gym" treniruokliai. Čia pagal savo pageidavimus ir norus tinkamų treniruoklių ras visi - tiek vyrai, tiek dailiosios lyties atstovės. Platus svorių ir hantelių asortimentas.

"Klaipėda gym" klube dirba būrys kompetentingų sporto specialistų, tarp jų ilgametę patirtį turintys, naudingus patarimus žarstantys ir klientų pamėgti Armandas Pikelis ir Rasa Vilkienė. Jie, kaip ir kiti "Klaipėda gym" treneriai: Paulius Dragūnas, Lijana Bajelienė ir Asta Masaitytė, teikia asmeninių trenerių paslaugas, sudaro individualias treniruočių programas ir išmoko taisyklingai atlikti pratimus.

"Klaipėda gym" sporto salėje yra profesionalios medicinin4s kūno analizės svarstyklės, kurios padeda žmogui labiau pažinti savo kūną ne tik išoriškai, bet ir iš vidaus.

Japoniškos, Europoje mediciniškai sertifikuotos svarstyklės žmogui padeda sekti savo kūno rezultatus, atskirai įvertinti riebalinę, raumenų ir kaulų masę, organizme esantį vandens kiekį kilogramais ir procentais, išmatuoja vidaus organų riebalinę masę, nustato gyvybinių funkcijų palaikymui reikalingas kilokalorijas, atskleidžia žmogaus metabolinį kūno amžių.

RŪBINĖ. "Klaipėda gym" klientams įrengtos jaukios rūbinės.

"Roller" masažai

"Klaipėda gym" siūlo puikų lieknėjimo receptą - "Roller" limfodrenažinius masažus.

Šiais masažais galima patobulinti kūno formas, pašalinti nuovargį, raumenų skausmus, gydyti susirgimus. Visa tai įrodė medicinos mokslas.

"Roller" limfodrenažiniai masažai tinka tiek moterims, tiek vyrams.

Užsiėmimai tampa ne kančia, o malonumu. Ir nereikia jokių kankinančių treniruočių bei specialių dietų.

"Klaipėda gym" sporto klube naudojami saugūs, modern8s, sertifikuoti "CE" rutulio masažo aparatai, kuriuose įmontuotos infraraudonųjų spindulių lempos.

Geriausias rezultatas pasiekiamas "Roller" masažus derinant su sportu.

Grupinės treniruotės

Pastaruoju metu itin daug klientų susidomėjimo sulaukia grupinės "Disco bike", "Body pump", "Kūno dizaino", riebalų deginimo ir TRX treniruotės. Šioms treniruotėms yra įrengta net atskira sporto salė buvusios Klaipėdos "Honolulu" boulingo VIP patalpose.

Treneriai nuolat tobulinasi įvairiuose seminaruose, seka naujausias treniravimo metodikas, kaskart stengiasi prisitaikyti prie naujovių. Treniruočių procesą dar labaiu pagyvina ir nuotaikas praskaidrina šviesos efektai, puiki muzikos garso instaliacija.

"Norisi klientams pateikti tai, kas naujausia. Jokiu būdu negalime atsilikti nuo naujovių", - pabrėžė sporto klubo "Klaipėda gym" klientų itin mėgstama instruktorė Rasa Vilkienė.

Lanko sporto lyderiai

"Klaipėda gym" sporto klubą yra pamėgę ir čia nuolat sportuoja geriausi Klaipėdos sportininkai, tarp kurių - Lietuvos krepšinio lygos prizininkai "Neptūno" krepšininkai, Lietuvos rankinio lygos čempionai "Dragūno" rankininkai, Lietuvos futbolo A lygos vicečempionai "Atlanto" futbolininkai.

Taip pat čia fizinę formą tobulina Klaipėdos universiteto "Leader dance" šokėjos, buvęs Lietuvos futbolo rinktinės žaidėjas ir dabartinis "Klaipėdos granito" treneris Robertas Poškus, pasaulio kikbokso čempionas Sergejus Maslobojevas ir daugelis kitų.

Šiandien ir rytoj "Klaipėda gym" taiko pavasarines - net iki 25 procentų nuolaidas.

Reklama

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder