Klaipėdiečiams - trys aukso medaliai

Klaipėdiečiams - trys aukso medaliai

Kaune vykusiame Lietuvos braziliško džiudžitso be kimono čempionate gerai pasirodė kovos klubo "Lutador Klaipėda" komanda. Į uostamiestį parvežti trys aukso medaliai.

Šiame čempionate varžėsi per 100 dalyvių iš Vilniaus, Kauno, Plungės, Šiaulių, Elektrėnų ir Klaipėdos.

Mėgėjų varžybose skirtingose svorio grupėse pirmąsias vietas iškovojo Dainius Šilingas (iki 79,5 kg) ir Mindaugas Mikuckis (iki 91,5 kg).

Tarp profesionalų į ringą kilo puikiai klaipėdiečiams pažįstamas sambo imtynininkas, daugkartinis šalies čempionas Marius Rudnickas. Ir čia pastarajam atletui sekėsi puikiai - pademonstravęs nuostabią kovos techniką jis tapo savo grupės čempionu.

Dėl absoliutaus čempiono vardo susitiko M. Rudnickas ir daugkartinis Lietuvos čempionas Denisas Sokolovas iš Vilniaus. Po atkaklios ir labai gražios kovos pergalę minimalia taškų persvara laimėjo sostinės atstovas.

Taip pat šiose varžybose iš pajūrio sportininkų dar kovėsi, tačiau laurų neiškovojo Gediminas Buivys (iki 73,5 kg), Nerijus Mažutis (iki 75,5 kg), Ernestas Slavinskas (iki 85 kg) ir Vitalijus Mereckis (iki 97,5 kg).

Klaipėdos ekipos treneris E. Slavinskas teigė, jog klaipėdiečių medalių derlius galėjo būti ir gausesnis - nemažai kovų pralaimėta vos minimalia taškų persvara.

"Mūsų sporto klubas įkurtas neseniai, o jau sugebame dominuoti Lietuvoje. Tai džiugu", - neslėpdamas pasitenkinimo kalbėjo treneris.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder