Klaipėdiečiams įteikti ordinai

Klaipėdiečiams įteikti ordinai

Klaipėdos "Forum Cinemas" kino teatre klaipėdiečiams nemokamai parodytas legendinio krepšinio žurnalisto Vido Mačiulio filmas apie šeimų krepšinio patriarchą, Klaipėdos miesto Garbės pilietį, pirmąjį Lietuvoje "Fair play" laureatą Kazimierą Budrį "Jūreivio keliai krepšinio uoste".

Filmą stebėjo būrys garbių svečių, o labiausiai prie filmo ir krepšinio puoselėjimo prisidėję atstovai buvo apdovanoti specialiais ordinais.

Juos gavo keturi žmonės, iš kurių trys - klaipėdiečiai: Lietuvos studentų krepšinio lygos (LSKL) prezidentas Rimantas Cibauskas, šeimų krepšinio turnyro puoselėtojas Kazimieras Budrys ir daug metų prie šio turnyro organizavimo prisidedantis Algirdas Vaicekauskas.

Taip pat ordinu buvo apdovanotas ir filmo režisierius Kęstutis Brazdžiūnas.

"Šie žmonės yra šio filmo herojai", - džiaugėsi filmo kūrėjas žurnalistas Vidas Mačiulis.

Pirmadienio vakarą filmą "Jūreivio keliai krepšinio uoste" stebėjo būrys klaipėdiečių, tarp kurių buvo olimpinis, pasaulio ir Europos čempionas Modestas Paulauskas, Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas, Klaipėdos savivaldybės sporto ir kūno kultūros skyriaus vedėjas Saulius Paliulis, būrys krepšinio veteranų ir klaipėdiečių. "Forum Cinemas" kino teatro salėje buvo vos viena kita tuščia vieta.

"Medžiagos labai daug: tūkstančiai valandų, o viską reikėjo sutalpinti vos į vieną valandą. Tai milžiniškas ir alinantis darbas. Dėl šio filmo buvo paaukota labai daug laiko", - sakė V. Mačiulis.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder