Klaipėdiečių laukia "Delikatesas"

Klaipėdiečių laukia "Delikatesas"

Šeštadienį Klaipėdos "Naftos-Universiteto" krepšininkai po dviejų savaičių pertraukos vėl rungtyniaus savo žiūrovų akivaizdoje. Jų laukia rimtas ir patyręs varžovas - Joniškio "Delikatesas".

Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) rungtynių Klaipėdos kūno kultūros ir rekreacijos centre (S. Dariaus ir S. Girėno g. 10) pradžia - 17 val.

"Turėjome laiko išsigydyti traumas, išanalizuoti savo klaidas ir trūkumus. Per tas dvi savaites treniravomės ir krepšinio, ir treniruoklių salėse, spėjome pabėgioti ir lauke. Naujomis jėgomis vėl kibsime į kovas. Nuotaikos - geros. Kai kurie žaidėjai jau išsiilgo krepšinio", - situaciją aiškino "Naftos-Universiteto" treneris Mindaugas Bugys.

Anot jo, į aikštę jau galės įžengti kelias savaites traumas besigydę Dainius Žvinklys (buvo skilęs krūtinkaulis), Haroldas Venskus (skundėsi nugaros skausmais) ir Danielius Jokubaitis (buvo ištinęs riešas).

"Laukia rimtas ir patyręs varžovas - Joniškio "Delikatesas". Tai įdomi komanda, kuri šiemet rungtyniauja banguotai, tačiau bet kada gali nubausti bet kurią ekipą", - pabrėžė strategas.

M. Bugys prašo šiose varžybose aktyvesnio sirgalių palaikymo.

"Kuomet rungtyniauji sausakimšoje žiūrovų arenoje ir jauti nuoširdų palaikymą - tuomet įgauni tarsi antrą kvėpavimą ir papildomą motyvaciją. Norisi gražiu žaidimu atsidėkoti saviems sirgaliams. Savo ruožtu darysiu viską, kad tik kuo garbingiau gintume Klaipėdos vardą. Galiu pažadėti tiek: stengsimės, kovosime, jei reikės, dėl pergalės grumsimės net keliais", - nuoširdžiai kalbėjo M. Bugys.

Įėjimas į "Naftos-Universiteto" namų rungtynes, kaip ir pernai, yra mokamas: 5 Lt suaugusiems, 3 Lt moksleiviams ir pensininkams.

Klaipėdos universiteto studentams, pateikusiems tai liudijantį pažymėjimą, įėjimas į varžybas bus nemokamas.

Kiekvienas surinktas litas - tai parama komandai.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder