Klaipėdoje - įspūdingiausia LKL "Žvaigždžių diena"

Klaipėdoje - įspūdingiausia LKL "Žvaigždžių diena"

Nors iki Klaipėdoje pirmą kartą istorijoje vyksiančio Lietuvos krepšinio lygos (LKL) "Žvaigždžių dienos" renginio liko daugiau nei pusšimtis dienų, tačiau organizatoriai kruopščiai planuoja šventės scenarijų. Į pajūrį norima sutraukti ryškiausias LKL ir pramogų pasaulio žvaigždes.

Renginys numatomas 2012 metų kovo 3 dieną "Švyturio" arenoje nuo 16.10 val. Planuojama renginio trukmė - 3 valandos.

Šventėje turėtų pasirodyti krepšinio akrobatų grupę iš Slovėnijos.

"Deramės su dvejomis Slovėnijos grupėmis. Atsirinksime vieną iš jų", - pabrėžė LKL generalinis direktorius Linas Gilys.

Anot jo, Klaipėdai itin pasisekė, kadangi 2012 metų LKL "Žvaigždžių diena" turėtų būti įspūdingiausia per visą LKL istoriją.

"Šiemet LKL rungtyniauja daug pajėgių legionierių, taip pat į Lietuvą sugrįžo daug garsių Lietuvos krepšininkų. Juk LKL rungtyniauja didžioji dalis Lietuvos rinktinės žaidėjų. Šventė turėtų būti įspūdinga", - įsitikinęs L. Gilys.

- Klaipėda pasirinkta neatsitiktinai - čia pastatyta kompaktiškos ir jauki "Švyturio" arena. Tarp pretendentų rengti šią šventę buvo ir kauniečiai, tačiau svarstyklė pakrypo į Klaipėdos pusę. Kaune, "Žalgirio" arenoje, vasario mėnesį vyks LKF Didžiosios taurės finalinio ketverto varžybos", - pridūrė LKL atstovas.   

2012 metų LKL "Žvaigždžių dienos" renginyje tradiciškai vyks "Snaiperio", "Oro karaliaus" konkursai bei "Lietuvių" ir "Time team" legionierių komandų dvikova.

Iš viso "Lietuvių" ir "Time team" komandų dvikovos buvo surengtos devynis kartus, septynis iš jų laimėjo mūsų šalies krepšininkų rinktinė.

Kurie krepšininkai per LKL "Žvaigždžių dieną" išbėgs į krepšinio aikštelę paaiškės sausio 30 dieną. Būtent iki šios dienos visi krepšinio mėgėjai gali balsuoti už savo favoritus LKL interneto svetainėje: www.lkl.lt  
Bilietus į renginį jau platina "Bilietai.lt" (www.bilietai.lt). Bilietų kainos svyruoja nuo 19 iki 65 Lt.
Krepšinio šventę tiesiogiai transliuos "Lietuvos ryto" ir "Sport1" televizijos.

"Džiaugiamės, jog krepšinio šventė pagaliau atvyks į Klaipėdą. Darysime viską, kad šis renginys pateisintų žiūrovų lūkesčius ir suteiktų labai daug gerų emocijų" - sakė "Švyturio" arenos direktorė Jolita Krickė.

Anot Klaipėdos krepšinio federacijos prezidento Algirdo Vaicekausko, kad mūsų mieste organizuojamas tokio rango renginys - tai didelis įvertinimas.

"Tai bus mums naujas iššūkis. Turime visas sąlygas rengti aukščiausio lygio krepšinio turnyrus, norėtųsi, kad Klaipėdai būtų patikėta organizuoti ir daugiau grandiozinių bei visai Lietuvai svarbių krepšinio renginių. Klaipėdiečiai gali sutraukti ne ką mažiau žmonių, nei Kaunas ar Vilnius", - kalbėjo A. Vaicekauskas.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder