Klaipėdoje - nauja badmintono treniruočių vieta

Klaipėdoje - nauja badmintono treniruočių vieta

Daugelis aktyvių klaipėdiečių susiduria su problema - noro sportuoti yra, tačiau nėra kur. Štai Jums ir pasiūlymas: jau rugsėjo pirmąją savaitę duris lankytojams atvers dar viena puiki vieta, kurioje bus galima pažaisti badmintoną, taip pagerinti savo įgūdžius arba, jei dar nesate išbandę šios sporto šakos, galėsite išbandyti.

Nauja badmintonininkų treniruočių vieta - Žvejų kultūros rūmų sporto salė, esanti Taikos pr. 70.

Tam, kad būtų jaukiau ir linksmiau, siūlome pasikviesti gerų draugų kompaniją. Tačiau jeigu dar neturite bendraminčių, kurie norėtų pasportuoti kartu su Jumis, čia galite rasti puikių trenerių, kurie parodys pirmuosius žingsnius, kaip reikia judėti aikštelėje, kaip laikyti raketę, ir išmokys visų kitų badmintono subtilybių. Viskas priklauso tik nuo Jūsų pačių. Daugelis žmonių nepradeda žaisti badmintono, nes mano, kad tai labai brangus malonumas, nors tai nėra visiška tiesa.

Sporto salės durys bus atveriamos ne tik suaugusiems, tačiau ir vaikams. Bus renkamos įvairaus amžiaus vaikų grupės. Taip pat norime nudžiuginti būsimus sportininkus, jog pirmos dvi treniruočių savaitės bus nemokamos.

Trenerių kolektyvą sudarys trys jauni, šaunūs ir linksmi treneriai - Gerda Voitechovskaja, Edgaras Slušnys ir Edvinas Jakubauskas. Jie ilgą laiką užsiima šia sporto šaka ir turi didelį žinių bagažą, kurį nekantraudami nori perteikti Jums. G. Voitechovskaja ir E. Slušnys badmintono pasaulyje yra nuo pat vaikystės, o E. Jakubauskas pradėjo sportuoti kiek vėliau, todėl galime teigti, kad treneriai yra jauni, bet turintys didelę patirtį.

Visi trys treneriai dalyvauja varžybose Lietuvoje. Edgaras dalyvauja ir užsienio reitinginiuose turnyruose. Gerda dalyvauja ne tik užsienio reitinginiuose turnyruose, bet vis dar gyvena profesionalios sportininkės gyvenimą bei turi užsibrėžtų tikslų - 2020 metais patekti į olimpines žaidynes.

Žvejų kultūros rūmų sporto salės durys atsivers nuo 8 val. ryto ir užsidarys tik vėlai vakare - 22 val.

Detalesnę informaciją dėl treniruočių, užimtumo ir kitų klausimų suteiks treneris Edgaras Slušnys. Paskambinkite telefonu +370 611 300 18 ir viską sužinosite.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder