Klaipėdoje varžėsi net 55 futbolo komandos

Klaipėdoje varžėsi net 55 futbolo komandos

Klaipėdiečiai jaunajai futbolo bendruomenei sukūrė tikrą futbolo fiestą - Klaipėdos miesto centriniame stadione trijose aikštėse varžėsi net 55 įvairių Lietuvos miestų futbolo komandos.

Šį, jau tradicija tapusį ir vis besiplečiantį, vaikų futbolo turnyrą "Klaipėdos rudens taurė 2020" organizavo Klaipėdos futbolo akademija (KFA) kartu su savo strateginiu partneriu vyrų futbolo klubu "FC Neptūnas".

"Jaunieji futbolininkai aikštėse demonstravo tai, ką išmoko treniruotėse. Įvairaus lygio vaikų grupėse vyko įnirtingos kovos dėl prizinių komandų vietų, geriausio žaidėjo, vartininko, snaiperio, techniškiausio žaidėjo ar simbolinės turnyro rinktinės nario titulų. Vyko graži futbolo šventė", - "Vakarų ekspresui" pasakojo anksčiau Lietuvos futbolo rinktinės garbę gynęs, o pastaraisiais metais į jaunųjų Klaipėdos futbolininkų ugdymo procesą įsiliejęs KFA vadovas Kęstutis Ivaškevičius.

ŠAUNUOLIAI. Klaipėdos futbolo akademijos jaunieji auklėtiniai džiaugėsi iškovotais medaliais.

"Klaipėdos rudens taurės 2020" turnyre vyresniųjų grupės kovojo dėl didžiojo trofėjaus. Didžiąją taurę šįkart iškovojo Kauno "Žalgirio" futbolo akademijos komanda.

"Laikantis turnyro tradicijų, jauniausi žaidėjai buvo paskelbti nugalėtojais ir apdovanoti visi. Šimtai sportiškų, linksmų vaikų turnyre "Klaipėdos rudens taurė 2020" sukūrė tikrą futbolo šventę Klaipėdos mieste. Taip Klaipėdos futbolo akademija (KFA) pradėjo naują vaikų futbolo sezoną Klaipėdoje", - pasidžiaugė KFA projektų vadovas Tadas Vaitkus.

DVIKOVOS IR ŽAIDIMAI. Veiklos "Klaipėdos rudens taurės 2020" turnyre turėjo ir mažiausieji - buvo organizuojamos įvairios atrakcijos ir užduotys.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder