Klaipėdos čempionate - Andriaus Gudžiaus spindesys

Klaipėdos čempionate - Andriaus Gudžiaus spindesys

Atvirajame Klaipėdos miesto lengvosios atletikos čempionate sulaukta garbaus svečio - 2017 metų pasaulio ir 2018 metų Europos čempiono disko metiko iš Kauno Andriaus Gudžiaus.

Kaip ir priklauso, tituluotasis svečias klaipėdiečiams parodė puikų pavyzdį - diską nusviedė 68 m 68 cm ir Klaipėdos centriniame stadione užfiksavo geriausią sezono rezultatą.

"Klaipėdos vėjas - palankus. Rezultatas - geras. Vertėjo atvažiuoti į Klaipėdą. Po truputį rezultatai kyla, ir tuo džiaugiuosi", - po pergalės sakė A. Gudžius.

"Skaičius 68,68 m gražus, bet geriau būtų 70,01 m, - šypsodamasis antrino treneris Vaclovas Kydikas. - Šiaip esame patenkinti, Klaipėdoje puiki, draugiška atmosfera, sąlygos - neblogos, tik Klaipėdai jau reikėtų atsinaujinti disko metimo sektorių."

Tiek keturiskart olimpinių žaidynių dalyvis, Klaipėdoje šaknų turintis V. Kidykas, tiek jo auklėtinis A. Gudžius sakė, kad Klaipėdoje jaučia tvyrančius kvapus.

"Kaip jūs čia treniruojatės? Tokiame stadione negalima leisti treniruotis, atvažiavo žmogus iš Kauno ir nuo kvapų svaigsta galva. Čia dar reikia dalyvauti varžybose, siekti rezultato, taip neturėtų būti", - pabrėžė V. Kydikas.

Atviras Klaipėdos lengvosios atletikos čempionatas Klaipėdos centriniame stadione vyko dvi dienas. Plačiau apie klaipėdiečių rezultatus - artimiausiuose "Vakarų ekspreso" sporto puslapiuose.

REZULTATAS. Andrius Gudžius trečiuoju bandymu diską nusviedė 68 m 68 cm.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder