Klaipėdos "Dragūnui" - įtemptos kovos

Klaipėdos "Dragūnui" - įtemptos kovos

Klaipėdos "Dragūno" rankininkams pastarosios dienos bus itin įtemptos: teks kautis Lietuvos "Vivus.lt" rankinio lygos (LRL) čempionate, kuriame spręsis pirmosios vietos likimas, taip pat laukia Baltijos rankinio lygos (BHL) ketvirtfinalio kovos.  
 
Trečiadienį 19 val. Klaipėdos "Dragūno" rankininkai savo aikštėje (Taikos pr. 61A) LRL čempionato rungtynėse susitiks su Vilniaus VHC "Šviesa" ekipa.

"Dragūnas" ir "Šviesa" šį sezoną jau kovėsi 2015 m. gruodžio 5 dieną Vilniuje ir tąkart rezultatu 29:26 (16:9) laimėjo klaipėdiečiai.

Tai priešpaskutinės "Dragūno" LRL reguliariojo sezono rungtynės. Paskutinės klaipėdiečių LRL rungtynės vyks balandžio 2 dieną (šeštadienį) 14 val. Klaipėdoje su Alytaus "Almeidos-Stronglaso" ekipa.

"Net jei ir įveiksime vilniečius, pirmosios Lietuvos rankinio lygos reguliaraus čempionato vietos likimas spręsis dvikovoje su alytiškiais. Juk 2015 metų gruodžio 9 dieną "Almeidos-Stronglaso" ekipą jų arenoje įveikėme tik vieno įvarčio skirtumu - 22:21, tačiau jiems nusileidome 2016 m. vasario 20 dieną Klaipėdoje Lietuvos rankinio federacijos taurės turnyro pusfinalyje - 22:24. Tai galinga ekipa, galinti mums pridaryti nemalonumų. Bėda yra ta, kad mūsų puolimo grandies žaidėjai yra labai jauni, todėl bangavimų išvengti nepavyksta. Stabilumas atkeliauja tik su patirtimi", - pabrėžė "Dragūno" komandos vyr. treneris Artūras Juškėnas.

Jis pažadėjo, kad bandys žūtbūt komandą nuteikti rimtai kovai ir sieks tapti LRL reguliaraus čempionato nugalėtojais.

"Puikiai žinome, kad tapus LRL reguliaraus čempionato nugalėtojais, kelias iki finalo būtų lengvesnis. Nenorėtume, kad artimiausiose atkrintamosiose varžybose nesusikirstų mūsų ir Kauno "Granito-Gajos-Kario" keliai", - aiškino klaipėdiečių treneris.

Dar iki dvikovos su alytiškiais dragūniečių laukia Baltijos rankinio lygos (BHL) ketvirtfinalio kova su Polvos "Serviti" (Estija) rankininkais. Pirmosios ketvirtfinalio rungtynės vyks kovo 20 dieną (sekmadienį) 14 val. Klaipėdoje (Taikos pr. 61A). Atsakomosios rungtynės - kovo 26 dieną (šeštadienį) Estijoje. Apie šios dvikovos intrigas rašysime artimiausiuose "Vakarų ekspreso" sporto puslapiuose.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder