Klaipėdos „Dragūnui“ – miesto padėka

Klaipėdos „Dragūnui“ – miesto padėka

Lietuvos rankinio federacijos (LRF) taurę iškovoję Klaipėdos „Dragūno“ rankininkai sulaukė miesto padėkos – atminimo dovanėles ir padėką „Dragūno“ komandos svarbiausiems asmenims saugiai lauke prie Miesto rotušės esančio Žvejo paminklo  perdavė Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas ir vicemeras Arvydas Cesiulis.

„Šįkart dėl visiems žinomos pandemijos buvo neįprasta ceremonija. Labai norėjosi paspausti rankas visiems kovingiesiems „Dragūno“ vyrams, tačiau dabartinėje situacijoje to daryti negalėjome. Taigi, pasikvietėme komndos trenerį Artūrą Juškėną ir kapitoną Arvydą Bučių bei, saugiai, dėvėdami kaukes, lauke įteikėme suvenyrines dovanėles. Taip pat išlydėjome į kelionę į Estiją, kur savaitgalį „Dragūnas“ žais Baltijos rankinio lygos rungtynes“, - sakė Klaipėdos meras V. Grubliauskas.

Jis pasidžiaugė, kad „Dragūnas“ ir ekstremaliose sitacijose išlieka lyderiu ir kovingumo pavyzdžiu – džiugu, kad vėl į viršų buvo iškelta nugalėtojų taurė bei pergalingai sambėjo Klaipėds vardas.

Jam antrino vicemeras A. Cesiulis: „Džiugu, kad „Dragūnas“ jau eilę metų yra Lietuvos rankinio lyderis. Šie vyrai mums visiems yra tarsi kovingumo, darbštumo ir itin atkakliai bei kantriai tikslų siekimo pavyzdys.“

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder