Klaipėdos karatistai - šalies lyderiai

Klaipėdos karatistai - šalies lyderiai

Klaipėdos karatė kiokušin atstovai įrodė, kad yra vieni pajėgiausių Lietuvoje - mūsų miesto sporto klubų "Shodan" ir "Okinavos" atstovai skynė laurus Lietuvos suaugusiųjų karatė kiokušin čempionate.

Puikiai sekėsi "Shodan" atstovams, kurių sąskaitoje - net 11 medalių: 4 aukso, 3 sidabro ir 4 bronzos.

"Shodan" atstovai komandinėje įskaitoje iškovojo daugiausia medalių ir pirmą kartą suaugusiųjų varžybose aplenkė kitas labai pajėgias Lietuvos karatė mokyklas.

Antrus metus iš eilės Lietuvos čempione tapo Monika Ryžkovaitė, kovojusi svorio iki 70 kg grupėje. Taip pat Lietuvos čempionais tapo Skaistė Venckutė (iki 55 kg), Julius Urbonas (iki 80 kg) ir Europos absoliutaus svorio kategorijos čempionas, pasaulio taurės varžybų bronzos laimėtojas Eventas Gužauskas (per 95 kg).

GRAŽIAUSIA KOVA. Šodaniečių Juliaus Urbono ir Lauryno Vaičikausko finalinėje kovoje žiūrovai išvydo visą technikos arsenalą, tikrą kovos dvasią ir atsidavimą. Nugalėtojui nustatyti prireikė net 2 pratęsimų. Algirdo Deringio nuotr.

Sidabro medaliais pasipuošė Laura Pikturnaitė, Laurynas Vaičikauskas ir Erika Rukšėnaitė, o bronza džiaugėsi Žygimantas Šniaukas, Dominykas Juškevičius, Aistė Jankauskaitė ir Jūratė Milašiūtė.

Kito Klaipėdos sporto klubo "Okinava" atstovė Rima Lisinskaitė iškovojo Lietuvos vicečempionės titulą.

Šių varžybų nugalėtojai ir prizininkai yra pretendentai patekti į Lietuvos suaugusiųjų rinktinę, kuri gegužės mėnesį gins šalies garbę Europos čempionate Lenkijoje.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder