Klaipėdos Švyturio arenoje - išbandymų metas

Klaipėdos Švyturio arenoje - išbandymų metas

Nuo antradienio Klaipėdos Švyturio arenoje bus karštos dienos - šią savaitę vyks keturios draugiškos krepšinio varžybos.

Į kovą stos Lietuvos, Latvijos, Slovėnijos, Čekijos ir Lietuvos studentų krepšinio rinktinės.

"Viskas vyks lyg per Europos krepšinio čempionatą, dirbs sananoriai, administracija, bus bandoma švieslentė, kita reikalinga čempionatui technika", - "Vakarų ekspresui" sakė "EuroBasket2011" organizacinio komiteto varžybų vadovas Tomas Rimkus.

Pirmieji į kovą antradienį 21 val. stos Vitoldo Masalskio treniruojama Lietuvos studentų krepšinio rinktinė ir Latvijos rinktinės krepšininkai.

Lietuvos studentų rinktinei tai bus puiki repeticija prieš rugpjūčio 13-22 dienomis Kinijoje vyksiančią pasaulio vasaros universiadą.

Trečiadienį 20.30 val. Švyturio arenoje susigrums Slovėnijos ir Latvijos rinktinės. Rugpjūčio 4 dieną (ketvirtadienį) 21 val. išvysime ir pirmąsias Lietuvos rinktinės kontrolines rungtynes.

Tą dieną mūsiškiai susitiks su slovėnais. Antrąsias draugiškas rungtynes lietuviai žais rugpjūčio 6 dieną 19 val. su čekais.

"Po šių varžybų paaiškės, ar Klaipėda yra visiškai pasiruošusi Europos krepšinio čempionatui, ar tinkama technika, ar nėra dar kokių nenumatytų trikdžių. Tai bus tarsi gera repeticija", - pabrėžė Europos krepšinio čempionato organizacinio komiteto direktorius Mindaugas Špokas. Į uostamiestį kartu su M. Špoku planuoja atvykti daug "Eurobasket2011" darbo grupės narių, krepšinio specialistų.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder