Klaipėdos "Švyturio" krepšinio mėgėjų lygai - nauji iššūkiai

Klaipėdos "Švyturio" krepšinio mėgėjų lygai - nauji iššūkiai

Trečiadienį Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas ir Klaipėdos "Švyturio" krepšinio mėgėjų lygos prezidentas Eurelijus Žukauskas aptarė bendradarbiavimo galimybes. Siekiama, kad pajėgiausios "Švyturio" lygos komandos kovotų dėl mero taurės.

"Tegul būna Klaipėdoje, kad ir penkios ar šešios krepšinio mėgėjų lygos, tik, kad būtų norinčių dalyvauti. Svarbiausia - judėjimas, užimtumas. Kuo daugiau komandų, tuo geriau", - susitikime pabrėžė uostamiesčio meras V. Grubliauskas.

Pernai Klaipėdos "Švyturio" lygoje varžėsi 21 komanda, o šiemet, pasak šios lygos direktoriaus Andriaus Aušros, planuojama plėstis iki 30-35 komandų.

"Pajėgesnės komandos, kurių galėtų būti maždaug 14-18, varžytųsi "Elito" grupėje dėl mero taurės, o likusios komandos - "Iššūkio" grupėje", - strategiją dėstė A. Aušra.

E. Žukausko pasiteiravus, kurioje grupėje ir kurioje komandoje ketina dalyvauti pats, jis šypsodamasis atsakė: "Žaisiu toje komandoje, kuri pasiūlys daugiau pinigų".

Tačiau netrukus surimtėjo ir teigė, kad norėtų likti pernykštėje - "Emvadaros-Šalnos" komandoje.

Priminsime, kad praėjusį sezoną E. Žukauskas su šia ekipa iškovojo bronzos medalius.   

Klaipėdos "Švyturio" krepšinio mėgėjų lyga kviečia visus jaunus ir senus krepšinio mėgėjus įsijungti į didžiausią ir novatoriškiausią lygą Klaipėdoje.

Registracija priimama iki spalio 10 dienos.

Daugiau informacijos tel.: 8 685 11768 arba www.klaipedoslyga.lt.

Pirmenybes planuojama pradėti spalio 17 dieną.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder