Klaipėdos tinklininkai - Lietuvos čempionai

Klaipėdos tinklininkai - Lietuvos čempionai

Klaipėdos tinklininkai, perkopę 40-metį, įrodė, jog dar turi parako - Tauragėje vykusiame Lietuvos veteranų tinklinio čempionate iškovojo čempionų taurę.

Pirmenybėse varžėsi į du pogrupius susiskirsčiusios 8 vyrų komandos. A pogrupyje kovojo dvi Vilniaus ekipos - "Tinklas" ir "Ąžuolas", taip pat Šiaulių "Šarūnas" ir Joniškio "Ąžuolas".

B pogrupyje - Klaipėdos "Omega", Vilniaus "Kuro aparatūra", Kauno "Marito" ir Tauragės "Šilas".

A pogrupio nugalėtojais tapo Vilniaus "Tinklo" komanda, o B pogrupyje dominavo klaipėdiečiai.

Pusfinaliai staigmenų nepateikė ir favoritai nugalėjo savo varžovus: Klaipėdos "Omega" 2:0 palaužė Joniškio "Ąžuolą", Vilniaus "Tinklas" tokiu pačiu rezultatu įveikė Vilniaus "Kuro aparatūrą".

Kovoje dėl bronzos medalių Joniškio "Ąžuolas" po atkaklios kovos 2:1 nugalėjo "Kuro aparatūros" ekipą, o finale jau ne pirmą kartą susitiko "Omegos" ir "Tinklo" ekipos.

Toks pat finalas buvo ir prieš mėnesį vykusiose I lygos finalinėse varžybose.

Šįkart pirmąją partiją laimėjo vilniečiai, tačiau Klaipėdos vyrai susikaupė ir atsirevanšavo. Lemiama partija vyko taškas į tašką ir tik partijos pabaigoje klaipėdiečiai išplėšė pergalę rezultatu 15:13.

"Finalas buvo vertas tikros dramos. Nugalėtojas nebuvo aiškus iki paskutinių sekundžių - tai į čempionatą įnešė intrigos ir įdomumo. Susirinkusiesiems nuo to buvo tik smagiau - buvo kuo pasigrožėti", - kalbėjo čempionų ekipos nariai.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder