"Kovas" kovėsi Jūrmaloje

"Kovas" kovėsi Jūrmaloje

Latvijos kurorte Jūrmaloje vyko tradicinis paplūdimio regbio turnyras "Together in Jūrmala". Jame dalyvavo ir jaunieji Klaipėdos "Kovo" regbininkai.

"Kovo" jaunučiai gana lengvai nukeliavo iki finalo, bet lemiamose rungtynėse turėjo pripažinti Šiaulių "Baltrex" ekipos pranašumą. Specialiais prizais buvo apdovanoti klaipėdiečiai Danilas Sulima ir Ervinas Perkauskas.

Jaunių varžybose uostamiesčio "Kovo" regbininkai jau pirmose rungtynėse susigrūmė su galinga Šiaulių "Baltrex" komanda, kurią sudaro Lietuvos rinktinės ir Sporto gimnazijos nariai. Suprantama, klaipėdiečiai neprilygo pajėgiam varžovui. Po to "Kovas" nugalėjo kelias komandas iš Latvijos ir kovėsi dėl trečiosios vietos su turnyro šeimininkų "Jūrmalos" ekipa. Uostamiesčio jaunieji regbininkai pralaimėjo šį susitikimą atkaklioje kovoje - 5:6 per pratęsimą. Geriausiu "Kovo" žaidėju buvo pripažintas Kliment Geršebe.

"Kovo" žaidėjus Jūrmaloje palaikė didelis būrys artimųjų. Jų sirgimas daug prisidėjo prie gana sėkmingo uostamiečio sportininkų pasirodymo.

Jau rugpjūčio ketvirtąją Smiltynėje (Klaipėda) vyks paplūdimio sporto šventė, kurios programoje bus ir regbio varžybos. Jose "Kovo" regbininkai išbandys jėgas su Šiaulių, Latvijos ir Kaliningrado (Rusija) komandomis.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder