Laisvydas Kancius - aštuntas

Laisvydas Kancius - aštuntas

Klaipėdietis Laisvydas Kancius aštuntąjį Dakaro ralio etapą keturračių klasėje įveikė aštuntas. Jis 709 km (greičio ruožas - 375 km) įveikė per 5 val. 2 min. ir 39 sek. ir bendroje įskaitoje išlieka devintas.

"Septintajame etape Laisvydas turėjo problemų, jam bevažiuojant buvo nukritęs ratas, tad teko grįžti ir jį susirasti, pačiam susiveržti veržles ir keliauti toliau", - "Vakarų ekspresui" pasakojo "iGo2Dakar" komandos įkūrėjas Mindaugas Plukys. Vakar Dakaro ralio dalyviai keliavo iš Sakakos į Neomą.

Važiuodami link Neomo dalyviai priartėjo prie sienos su Jordanija. Antradienį Dakaro ralio dalyviai turės įveikti 579 km, greičio ruožas - 465 km.

"Šis kilpinis greičio ruožas prasidės Raudonosios jūros pakrantėje ir dalyviams teks nemenkai pasiblaškyti pajūriu. Bet tai tikrai nebus lengvas pasivažinėjimas. Trasa iš pajūrio nuves į smėlingas vietoves, kuriose maršrutas lyg ir leis važiuoti greitai, bet klampus smėlis trukdys nuspausti pedalą ar atsukti rankeną iki galo.

Šio greičio ruožo ilgis ir įvairovė paverčia jį vienu sudėtingiausių per visą 2021 Dakaro ralį", - kalbėjo M. Plukys. Dakaro ralis baigsis jau šią savaitę - sausio 15 dieną.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder