Lietuvos futbolo rinktinės treneris Edgaras Jankauskas stažavosi "Bayern" klube

Lietuvos futbolo rinktinės treneris Edgaras Jankauskas stažavosi "Bayern" klube

Lietuvos futbolo rinktinės treneris Edgaras Jankauskas kelių dienų stažuotėje iš arti susipažino su Miuncheno "Bayern" (Vokietija) ekipos darbu ir turėjo galimybę pabendrauti su treneriu Pepe Gvardiola (Pep Guardiola) ir Chabiu Alonsu (Xabi Alonso) - senu pažįstamu iš San Sebastiano "Real Sociedad" (Ispanija) laikų.

Vokietijos čempionų treneris Lietuvos rinktinei palinkėjo kantrybės ir sėkmės.

Keturių dienų stažuotėje E. Jankauskas stebėjo "Bayern" ir "Mainz 05" klubų akistata "Allianz" arenoje, lankėsi Bavarijos klubo treniruotėse.

Tuo tarpu šią savaitę Lietuvos rinktinė sužinojo dar viena varžovą savo pasiruošime cikle. Juo tapo Rusijos rinktinė. Rungtynės tarp Rusijos ir Lietuvos vyks kovo 26 dieną Maskvoje "Otkrytiye Arena" stadione.

Tai bus vienas iš trijų kontrolinių testų su Europos čempionato dalyviais. Kovo 23-ąją mūsiškiai susitiks su kita Europos čempionato dalyve Rumunija, o birželio 6 dieną Krokuvoje - su Lenkija.

"Kiekviena komanda, kuri žais Europos čempionate, yra aukšto meistriškumo, todėl mūsų žaidėjams šios trejos dvikovos bus geras jėgų patikrinimas ir tuo pačiu naudinga patirtis", - sakė Lietuvos rinktinės treneris E. Jankauskas.

Dar dvejos rungtynės numatytos Baltijos taurės turnyre. Gegužės 29 dieną mūsiškiai namuose rungtynėse priims Estiją, o birželio 1-ąją išvykoje žais su Latvija.

2018 metų pasaulio čempionato atrankos varžybas Lietuvos rinktinė pradės rugsėjo 4 dieną rungtynėmis su Slovėnija.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder