LKF šventėje Alytuje Dzūkijos rinktinei vadovaus T. Pačėsas

LKF šventėje Alytuje Dzūkijos rinktinei vadovaus T. Pačėsas

Šeštadienį Alytaus sporto rūmuose vyksiančioje Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) rengiamoje krepšinio šventėje Dzūkijos rinktinei, kuri išbandys jėgas su likusios Lietuvos komanda, vadovaus Tomas Pačėsas, praneša LKF.

Vyriausiojo trenerio asistentu bus kitas alytiškis - Sigitas Krukis.

Dzūkijos rinktinėje krepšinio gerbėjai išvys įvairių lygų atstovus. Savo krašto komandos garbę gins Vaidas Čepukaitis (Pasvalio "Pieno žvaigždės"), Deividas Zoruba (Alytaus "Dzūkija"), Gytis Andrijauskas, Modestas Šilalė, Ignas Sinkevičius, Saulius Kazevičius (visi - Alytaus "Savanoris"), Akvilė Vitunskaitė (Vilniaus "Jaunieji talentai"/Alytaus RKL), Karolina Kazočiūnaitė, Inga Brusokaitė ir Egida Paužolienė (visos - Alytaus RKL). Su komanda bus ir traumą besigydantis alytiškis Žygimantas Janavičius (Prienų "Prienai").

Be to, Dzūkijos rinktinėje rungtyniaus žinomas muzikantas Eimantas Belickas ir specialaus Alytaus radijo rengiamo konkurso laimėtojas.

Krepšinio šventė Alytuje šeštadienį prasidės 18 val. Jos metu vyks ne tik Dzūkijos ir likusios Lietuvos rinktinių mačas, bet ir tradiciniai estafečių, dėjimo į krepšį, tritaškių metimų konkursai, žiūrovams koncertuos Donatas Montvydas, Alytaus oranžinis choras, specialų pasirodymą surengs Lietuvos kariuomenė.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder