LKL atidarymo rungtynės - rugsėjo 21 dieną Klaipėdoje

LKL atidarymo rungtynės - rugsėjo 21 dieną Klaipėdoje

Lietuvos krepšinio lyga ("Tete-a-Tete Casino-LKL") paskelbė 2016-2017 metų sezono tvarkaraštį. Džiugi žinia ta, kad ši lyga įvertino "Neptūno" klubo pasiekimus bei darbus ir sezono atidarymo rungtynes nusprendė surengti būtent Klaipėdoje.

LKL čempionatas prasidės rugsėjo 21 dieną (trečiadienį) 19 val. "Švyturio" arenoje. Tądien vyks vienintelės rungtynės, kuriose susitiks "Neptūnas" ir Prienų-Birštono "Vytautas". Šias rungtynes tiesiogiai transliuos TV6 televizija.

"Malonu, kad mūsų ilgalaikis ir kryptingas darbas įvertintas ne tik žiūrovų, bet ir LKL administracijos. Stengsimės, kad atidarymo rungtynės būtų įdomios ir įsimintinos - laukia įvairių siurprizų", - kalbėjo "Neptūno" klubo direktorius Osvaldas Kurauskas.

LKL prezidentas Remigijus Milašius teigė, kad šios sezono atidarymo rungtynės - savotiška padėka "Neptūno" komandai ir ištikimiems jos sirgaliams už puikų praėjusį sezoną."Norisi Klaipėdos sirgaliams padėkoti už tai, kad praėjusį sezoną padėjo "Neptūnui" iškovoti antrąją vietą. Juk "Švyturio" arena 2015-2016 metų sezoną buvo lankomiausia LKL čempionate - vidutiniškai "Neptūno" rungtynes stebėdavo po 3960 žiūrovų. Mes, LKL administracija, stengiamės organizuoti įvairoves, rengti šou programas, kad stebėti mūsų rungtynes būtų kuo įdomiau. Ruošiame programą ir per atidarymo rungtynes", - teigė R. Milašius.

Jis pasidžiaugė, kad LKL komandų lygis kasmet kyla ir nė vienose rungtynėse nėra iš anksto aišku, kuri komanda nugalės.

"Šiemet tarp LKL lyderių - Kauno "Žalgirio", Klaipėdos "Neptūno" ir Vilniaus "Lietuvos ryto" gali įsilieti itin galingus  krepšininkus su talentingu treneriu subūręs Panevėžio "Lietkabelis". Taip pat pajėgios Panevėžio "Pieno žvaigždžių", Utenos "Juventus", Prienų-Birštono "Vytauto" komandos. Trumpiau tariant, šį LKL sezoną turėtų būti daug intrigų", - pabrėžė LKL prezidentas.     

Pirmoji praėjusio LKL sezono finalininkų - "Žalgirio" ir "Neptūno" akistata vyks spalio 23 dieną Kaune, "Lietuvos ryto“ ir "Neptūno" pirmosios rungtynės planuojamos spalio 30 dieną Klaipėdoje. Visas šias rungtynes tiesiogiai transliuos TV6 televizija.

Pirmoji amžinų LKL priešininkų - "Žalgirio" ir "Lietuvos ryto" akistata vyks spalio 8-ą dieną Vilniuje.Po dviejų ratų aštuonios stipriausios LKL ekipos pateks į „Karaliaus Mindaugo taurės“ turnyrą, kuris vyks vasario 14-19 dienomis.

Reguliarusis LKL sezonas baigsis balandžio 26-ą dieną, o jau po trijų dienų (balandžio 29-ą) startuos atkrintamosios varžybos. Finalų serija prasidės gegužės 28 dieną ir ilgiausiai tęsis iki birželio 15 dienos.

"Neptūno" administracija primena, kad internetu per BilietaiLT ir Bilietai LT kasose tęsiasi "Neptūno" abonemento prekyba. Iš viso šį sezoną "Neptūnas" nusprendė parduoti tik 2000 abonementų, o jų jau parduota 1500. Taigi, liko vos 500 abonementų. Nespėję įsigyti abonementų, turės pirkti bilietus į kiekvienas rungtynes, o tai atsieina gerokai daugiau pinigų, nei įsigijus abonementus. Abonementai galioja visoms tiek LKL, tiek FIBA Čempionų lygos turnyro rungtynėms iki tol, kol komanda tęs kovas, įskaitant tiek atkrintamąsias rungtynes, tiek kovas dėl medalių. 

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder