M. Allegri: "Milan" pralaimėjimas bus pavadintas katastrofa

M. Allegri: "Milan" pralaimėjimas bus pavadintas katastrofa

Gynybinę taktiką, siekdamas apginti išvykos pergalę 2:0, pasirinkęs „AC Milan“ treneris Massimiliano Allegri teigė, kad jo komandai Barselonoje pritrūko ir sėkmės.

„Pirmajame susitikime mums sekėsi, šįkart to nebuvo. Normalu, kad mūsų pralaimėjimas bus pavadintas katastrofa, tačiau kai susitinki su tokia ekipa kaip „Barcelona“, žaisti būna itin sunku. Jie žinojo, kad turi įmušti bent tris įvarčius, todėl spausti pradėjo nuo pradžių“, – kalbėjo M. Allegri.

„Barcelona“ yra stipriausia komanda pasaulyje. Lionelis Messi ir Andresas Iniesta puikiai valdė kamuolį ir apžaisdavo mūsiškius. Xavieras Xavi buvo labai aštrus. Giriu savo vaikinus, kad šie nepasidavė iki galo, – kalbėjo su Čempionų lyga atsisveikinęs M. Allegri. – „Barcelona“ buvo neįtikėtina, ypač per pirmąsias 30 minučių. Nepaisant viso spaudimo, turėjome keletą progų. Pirmajame kėlinyje turėjome problemų pereinant į kitą aikštės pusę, nes varžovai aktyviai spaudė ir vertė klysti.“

„AC Milan“ taktika sukėlė daug diskusijų. M. Allegri į priekį pastatė 18 metų M'baye Niangą ir tai nustebino ne vieną specialistą.

„Davido Villa pozicija mums sukėlė daug problemų. Perdavimai buvo vykdomi taip greitai, kad privalėjome gintis arčiau savo vartų. Nepaisant to, galėjome ir įmušti, ir netgi išlyginti. Gaila, kad „Barcelona“ ekipai suteikėme progų nesugebėdami tinkamai išspirti kamuolio. Jeigu M. Niangas būtų įmušęs, visi mano sprendimą būtų gyrę“, – kalbėjo M. Allegri.

eurofootball.lt

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder