Martynas Mažeika lieka "Neptūne"

Martynas Mažeika lieka "Neptūne"

Klaipėdos "Neptūnas" toliau komplektuoja ekipą ateinančiam sezonui - klubo vadovams pavyko išlaikyti komandos kapitoną Martyną Mažeiką.

Su šiuo 26-erių 192 cm ūgio krepšininku pasirašyta sutartis pagal formulę 1+1.

M. Mažeika "Neptūne" žaidžia nuo 15-os metų ir komandos spalvas su pertraukomis jau gynė šešis sezonus.

Paskutiniame sezone „Neptūno“ kapitonas LKL čempionate rinkdavo po 13,3 tšk., atlikdavo po 2,4 rez. perdavimą per 31 žaidimo minutę.

Pasibaigus sezonui Martynui ilsėtis nebuvo kada, nes jo žmona Akvilė pagimdė sūnų Nojų, kuriam jau greitai sukaks 2 mėnesiai.     

"Žinote aš daug nesvarsčiau ir didelių abejonių nebuvo dėl sutarties pratęsimo. Dabar „Neptūne“ vyksta profesionalus darbas ir tai mes jutome per visą praėjusį sezoną. Treneriui Pauliui Juodžiui bus iš ko rinktis žaidėjus, nes yra daug krepšininkų norinčių žaisti Klaipėdoje. – po sutarties pasirašymo kalbėjo M. Mažeika.

– Kam ieškoti laimės svetur, kai mano gimtojo miesto „Neptūno“ komanda sudaro tinkamas sąlygas žaisti bei tobulėti. Žinoma, ir mano pagausėjusiai šeimai daug maloniau gyventi  Klaipėdoje negu svetur. Jau esu pakeliavęs ir žinau ką tai reiškia.“
M. Mažeiką matyti savo komandoje labai norėjo ir vyriausiasis komandos vyr. treneris P. Juodis.

„Su Martynu esu dirbęs jau ne vieną sezoną ir gerai pažįstų šį krepšininką. Universalus žaidėjas galintis žaisti ir įžaidėju, ir atakuojančiu gynėju, o esant reikalui ir puolėju. Tikrai pageidavau, kad Martynas liktų ekipoje. Malonu, kad jis priėmė sprendimą likti „Neptūne“. – sakė P. Juodis.

Be M. Mažeikos Klaipėdos klubas kontraktus dar turi su šiais neptūniečiais: Evaldu Dainiu, Mindaugu Stašiu, Juliumi Žurna, Mariumi Runkausku, Mindaugu Girdžiūnu, Tadu Maželiu, Modestu Kumpiu, Simu Galdiku, Artūru Bruniniu ir Luku Bonneriu.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder