Mohamedas Salahas patyrė kaklo traumą

Mohamedas Salahas patyrė kaklo traumą

„Liverpool“ ekipa Niukasle buvo arti dvigubos tragedijos – dėl Anglijos „Premier“ titulo kovojanti ekipa antrojo kėlinio viduryje prarado lyderį Mohamedą Salahą, tačiau sugebėjo paskutinėmis minutėmis išnešti sveiką kailį ir įsirašyti 3 brangius taškus.

„Raudonieji“ išvykoje 3:2 palaužė „Newcastle“ vienuolikę ir susigrąžino pirmąją turnyrinės lentelės poziciją, kurią iš Jurgeno Kloppo auklėtinių pirmadienį vėl bandys paveržti to paties turo rungtynes žaisiantis „Manchester City“ klubas.

Visgi sunki pergalė nepraėjo be pasekmių – 67-ąją minutę susidūręs su varžovų vartininku Martinu Dubravka galvos arba kaklo traumą patyrė M. Salahas. Kelias minutes ant žolės pragulėjęs ir sunkiai pajudėti galėjęs egiptietis galiausiai buvo išneštas ant neštuvų.

Tai – itin skaudus smūgis „Liverpool“ komandai, kuri vis dar tęsia kovą ne tik vietiniame fronte, bet ir UEFA Čempionų lygoje. Tiesa, ten „raudonųjų“ situacija gana prasta – pirmąsias pusfinalio rungtynes prieš „Barceloną“ pralaimėję 0:3, namie jie turės įgyvendinti mažytį stebuklą.

Šeštadienio vakaro rungtynėse Niukasle „Liverpool“ į priekį išsiveržė dar 13-ąją minutę, kai pasižymėjo gynėjas Virgilas van Dijkas. Nors po septynių minučių rezultatą išlygino Christianas Atsu, savo ekipai pranašumą vėl suteikė 28-ąją minutę pasižymėjęs M. Salahas.

Dar vieną įvartį „Newcastle“ pelnė 54-ąją minutę, kai rezultatą antrą kartą išlygino Salomonas Rondonas. Visgi po keitimo pasirodęs Divockas Origi 86-ąją minutę įmušė įvartį galvą ir atnešė savo ekipai pergalę.

94 taškus surinkę „Liverpool“ futbolininkai šiame „Premier“ lygos sezone sužais dar vieną mačą, o 92 taškus turinčios „Man City“ laukia du susitikimai.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder