"Nafta-Uni-Akvaservis" perkėlė rungtynes į Joniškį

"Nafta-Uni-Akvaservis" perkėlė rungtynes į Joniškį

Klaipėdos "Naftos-Uni-Akvaservis" krepšininkai 2015-2016 metų Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) aštuntfinalį su Joniškio "Delikatesu" pradės kovo 22 dieną (antradienį) 18 val. rungtynėmis išvykoje, nors ir turėjo žaisti Klaipėdoje.

Klaipėdiečiai (18 pergalių, 20 pralaimėjimų) NKL turnyro lentelėje užėmė aštuntąją vietą, o Joniškio "Delikatesas" (17 pergalių, 21 pralaimėjimas) žengia laipteliu žemiau, tad dėl to "naftininkai" turi aikštės pranašumą.

Visgi, pirmosios aštuntfinalio rungtynės vyks Joniškyje, kadangi šią dieną "Naftos-Uni-Akvaservis" namų arena (Klaipėdos kūno ir kultūros rekreacijos centras, S. Dariaus ir S. Girėno g. 10) yra užimta - Klaipėdos "Fortūnos" krepšininkės žaidžia Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) ketvirtfinalio antrąsias rungtynes su Kauno rajono "Hoptrans-Sirenomis".  

"Varžovams siūlėme atkelti rungtynių laiką, tačiau jie pasiūlė pirmąsias rungtynes žaisti Joniškyje, o vėliau dvejas rungtynes Klaipėdoje. Taip ir sutarėme", - VE.lt sakė "Naftos-Uni-Akvaservis"  klubo direktorius Dainius Vaitelis.  

Antrosios aštuntfinalio rungtynės vyks ketvirtadienį 18 val. Klaipėdoje, trečiosios - šeštadienį 16 val. vėl uostamiestyje.

Joniškio "Delikatesas" klaipėdiečiams nėra paranki komanda, kadangi šį sezoną jos įveikti nepavyko nė karto. Visgi, atkrintamosiose rungtynėse žaidimas prasideda iš naujo ir laimi ta komanda, kuri geriau susitvarko su nervais, įtampa...

"Naftos-Uni-Akvaservis" krepšininkai tą puikiai žino, kadangi praėjusį sezoną po reguliariojo NKL čempionato buvo septinti, tačiau galiausiai pademonstravo kovingumo bei vieningumo pavyzdį ir tapo NKL čempionais.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder