"Nafta-Uni-Akvaservis" priims "Delikatesą"

"Nafta-Uni-Akvaservis" priims "Delikatesą"

Jau ateinantį penktadienį 18 val. Klaipėdos kūno kultūros ir rekreacijos centre į dvikovą stos Nacionalinės krepšinio lygos (Mezon-NKL) lyderiai Klaipėdos "Naftos-Uni-Akvaservis" krepšininkai ir svečiai iš Joniškio - "Delikatesas".

Klaipėdiečiai, treniruojami Ryčio Vaišvilos, 2016-2017 metų NKL pirmenybes pradėjo itin galingai ir skina vieną pergalę po kitos.

Praėjusį savaitgalį "Naftos-Uni-Akvaservis" krepšininkai pergales iškovojo dviženkliais skirtumais - namuose rezultatu 86:69 palaužė Molėtų "Ežerūno" ekipą ir išvykoje rezultatu 82:60 sutriuškino praėjusio sezono bronzos medalių laimėtojus "Palangos" atstovus. Iš viso šį sezoną "Naftos-Uni-Akvaservis" krepšininkų sąskaitoje - 7 pergalės ir vos 1 pralaimėjimas.

Joniškio "Delikatesas" su 3 pergalėmis ir 5 pralaimėjimais NKL turnyro lentelėje žengia dešimtoje pozicijoje.

"Stengsimės pratęsti pergalių seriją, tačiau tai padaryti nebus paprasta. "Delikateso" ekipoje visų pozicijų žaidėjai gali pataikyti tritaškius, tad teks gerokai padirbėti gynyboje. Apskritai "Delikatesas" subūrė gana gerus žaidėjus, tik kol kas jiems dar nesiklijuoja žaidimas. Manau, kad anksčiau ar vėliau jie NKL turnyro lentelėje pakils į viršų. Dabartinė jų pozicija toli gražu neatspindi realaus jų pajėgumo. Tai išties pavojinga komanda", - pabrėžė ilgametis "Naftos-Uni-Akvaservis" ekipos kapitonas Viktoras Chodosovskis.

200 cm ūgio V. Chodosovskis naftininkų gretose rungtyniauja nuo 17 metų ir per tą laiką yra iškovojęs aukso (2015 metais) ir bronzos medalį (2011 metais).

"Jei komandoje atmosfera yra puiki, kovoji iš širdies ir padedi vienas kitam lyg būtum artimiausias šeimos narys, tada gali ir kalnus nuversti", - įsitikinęs vienas iš Klaipėdos ekipos lyderių.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder