„Nafta-Uni-Akvaservis“ Vilniuje nukovė „Perlą“

„Nafta-Uni-Akvaservis“ Vilniuje nukovė „Perlą“

Net ir be traumuoto vieno iš savo ekipos lyderių – Eriko Kubiliaus rungtyniavusi Klaipėdos „Naftos-Uni-Akvaservis“ ekipa Vilniuje rezultatu 95:77 (17:22, 25:16, 27:24, 26:15) sugebėjo nugalėti Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) turnyro lentelės kaimynus Vilniaus „Perlo“ krepšininkus.  

Po dviejų kėlinių klaipėdiečiai buvo priekyje 4 taškais – 42:38, po trijų kėlinių 7 taškais – 69:62, tačiau ketvirtąjį kėlinį pradėjo įspūdingu spurtu – 18:5 ir susikrovė 20 taškų persvarą – 87:67.

Po šio šalto dušo „Perlo“ krepšininkai atsitiesti nebesugebėjo.

„Naftos-Uni-Akvaservis“ komandą į pergalę vedė Edvinas Alunderis, pelnęs 17 taškų, Mindaugas Stašys pridėjo 13, Deividas Anužis ir Viktoras Chodosovskis – po 12, Ignas Ramašauskas – 11 tšk.

„Perlo“ gretose išsiskyrė Aistis Pilipauskas, pelnęs 15 taškų, Lukas Kvedaravičius – 14, Margiris Normantas surinko 9 tšk.

Po šios pergalės „Naftos-Uni-Akvaservis“ krepšininkai (10 pergalių, 3 pralaimėjimai) į antrąją turnyro lentelės vietą.

Šeštadienį nuo 16 val. klaipėdiečiai „Perlo“ ekipą priims namuose, Klaipėdos kūno kultūros ir rekreacijos centre (S. Dariaus ir S. Girėno g. 10). Taip nutiko, nes penktadienį buvo sužaistas pirmasis NKL čempionato ratas, o šeštadienį prasidės antrasis ratas.

 

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder