"Neptūnas" išreiškė padėką rėmėjams

"Neptūnas" išreiškė padėką rėmėjams

Antradienį Klaipėdos rotušėje susirinkę Klaipėdos "Neptūno" atstovai ir trys uostamiesčio merai: dabartinis Vytautas Grubliauskas ir savo kadencijas jau baigę Eugenijus Gentvilas bei Rimantas Taraškevičius, pasidžiaugė, jog trečius metus generaliniu "Neptūno" rėmėju sutiko būti Vakarų laivų gamykla.  
 
"Neptūno" klubo direktorius Osvaldas Kurauskas negailėjo šiltų žodžių Vakarų laivų gamyklos vadovui Arnoldui Šileikai ir jau minėtiems uostamiesčio merams.

"Mes kartu augame žingsnis po žingsnio, siekiame bendrų tikslų. Ačiū visiems už pagalbą. Malonu, kad Arnoldas Šileika ir toliau prisideda prie Klaipėdos "Neptūno" puoselėjimo. Norime tobulėti ir kelti meistriškumą. Tai mums turėtų padėti debiutas VTB Vieningosios lygos varžybose, - kalbėjo "Neptūno" direktorius O. Kurauskas.

- Ilgametis "Neptūno" vadovas Saulius Vilkas nuolat pasakoja apie merą Eugenijų Gentvilą, kuris nuo senų laikų rūpinasi "Neptūnu". Aš pats asmeniškai daug gerų žodžių galiu pasakyti apie Rimantą Taraškevičių. Daug kartų teko su juo kalbėtis ir diskutuoti apie "Neptūną", paramą. Tos tradicijos tęsiasi. Simboliškai norime perduoti tą estafetę Vytautui Grubliauskui", - prieš dabartiniam merui įteikiant oficialų VTB Vieningosios lygos kamuolį su žaidėjų parašais sakė O. Kurauskas.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder