"Neptūnui" - medaliai iš Klaipėdos mero rankų

"Neptūnui" - medaliai iš Klaipėdos mero rankų

Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas, trečiadienį į savo svetainę pasikvietęs "Neptūno" krepšininkus, domėjosi Eurolygos reikalais, komandos komplektavimu bei už ankstesnius pasiekimus įteikę žaidėjams po medalį.

"Turėjome šiuos medalius jums įteikti dar birželio mėnesį, kai tapote LKL vicečempionais, bet mus pavedė Vilnius - užsitęsė šių medalių gamybą", - paaiškino V. Grubliauskas.   

Neliko skolingi ir neptūniečiai - klubo valdybos pirmininkas Rimantas Taraškevičius įteikė padėkos raštą, kuris adresuotas Klaipėdos savivaldybei už ilgalaikę paramą.    

"Neptūno" klubo direktorius Osvaldas Kurauskas sakė, kad Eurolygos burtai jų nenuvylė, tačiau bus kelios brangios išvykos.

"Teks susidoroti su visomis užduotimis. Dabar mūsų tikslas - padidinti klubo biudžetą, kad galėtume tinkamai atstovauti Klaipėdai. Laukia sunkus sezonas, dar nėra aišku, koks bus LKL formatas, tad sunku dėliotis planus", - pabrėžė O. Kurauskas.

Anot "Neptūno" trenerio Kazio Maksvyčio, jei bus dalyvaujama ne tik Eurolygoje, LKL, bet ir VTB vieningosios lygos pirmenybėse ir LKF taurės turnyre, vien per reguliarųjį čempionatą teks sužaisti bemaž 70 rungtynių.  

Ketvirtadienį "Neptūno" klubas renkasi į posėdį ir spręs klausimus dėl galimų čempionatų, komandos komplektavimo ir finansavimo.
"Iš valdybos pirmininko gavome nurodymą, kad reikia išsaugoti komandos branduolį, tą stengsimės ir daryti", - teigė K. Maksvytis.

Tiesa, ir jis kol kas nėra pasirašęs su "Neptūnu" sutarties, tačiau detalės yra aptartos, beliko suraityti parašus.

"Žengsime žingsnis po žingsnio: iš pradžių pasirašysime sutartis su treneriais, vėliau - su žaidėjais", - aiškino O. Kurauskas.

Klaipėdos meras pabrėžė, kad "Neptūnas" - tai miesto komanda, tad politikai, verslininkai ir visi klaipėdiečiai turi ją globoti.

Prie "Neptūno" istorijos gali prisidėti visi krepšinio sirgaliai. Tai padaryti labai paprasta: tereikia telefonu surinkti numerį 1418 ar šiuo numeriu nusiųsti SMS žinutę ir tokiu būdu "Neptūno" sąskaita pasipildys 10 Lt.

Kiek lėšų jau yra suaukota galima pamatyti klubo interneto svetainėje: www.kkneptunas.lt. Skaičiai nuolat keičiasi.

"Kiekvieno krepšinio sirgaliaus pagalba mums yra labai svarbi. Tik visi bendromis pastangomis galime padaryti taip, jog Lietuvos vardas skambėtų užsienio šalyse. Juk dalyvavimas Eurolygoje - tai ne tik Klaipėdos, bet ir visos Lietuvos reklama. Juk tai Lietuvos krepšinio puoselėjimas", - sakė klubo vadovas O. Kurauskas.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder