NKL finale Klaipėda pirmąkart pralaimėjo Marijampolėje

NKL finale Klaipėda pirmąkart pralaimėjo Marijampolėje

Klaipėdos „Naftos-Uni-Akvaservis“ ekipai nepavyko laimėti trečiųjų iš eilės Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) finalo serijos rungtynių prieš Marijampolės „Sūduvą-Mantingą“. Šįkart Marijampolėje pergalę šventė aikštės šeimininkai  - 96:70 (25:18, 22:12, 27:22, 22:18).

Nepaisant to, klaipėdiečiai finalo serijoje iki keturių pergalių vis dar priekyje – 2:1.

Ketvirtosios serijos rungtynės vyks šeštadienį 15 val. Klaipėdos sporto rūmuose (S. Dariaus ir S. Girėno g. 10).

„Per daug marijampoliečius paleidome į priekį per pirmus du kėlinius. Kai jie pagauna žaidimo skonį, pajaučią tą bangą, sunku juos sustabdyti, o dar sunkiau – pasivyti. Galbūt iš pradžių per daug nepataikėme laisvų metimų ir rungtynės pakrypo į aikštės šeimininkų pusę. Vėliau, kai jau mačiau, kad nebepavyks pasivyti. Leidau pažaisti kitiems žaidėjams, suteikdamas poilsio akimirkų lyderiams“, - po rungtynių kalbėjo „Naftos-Uni-Akvaservis“ komandos vyr. treneris Rytis Vaišvila.      

„Sūduva-Mantinga“: Gintautas Matulis 29, Antanas Udras 16, Tautvydas Kliučinykas 13 (9 rez. perd.), Evaldas Šaulys 12.

„Nafta-Uni-Akvaservis“: Ignas Ramašauskas (11 atk. kam.) ir Erikas Kubilius po 11, Mindaugas Stašys 10, Evaldas Lengvinas ir Deividas Anužis po 9, Džiugas Slavinskas 6, Andrius Skavrčinskas 3, Viktoras Chodosovskis 2 tšk.

Klaipėdos krepšininkai pralaimėjo kovą po krepšiais dėl atšokusių kamuolių – 27:38, tačiau šiek tiek rečiau klydo – 12 ir 17 klaidų.

„Šeštadienį Klaipėdoje reikia žūtbūt laimėti. Tai mums bus tarsi „gyvenk arba mirk“ rungtynės. Reikia kautis iš paskutiniųjų. Prie tokių nuostabių Klaipėdos sirgalių negalime pralaimėti. Reikia daryti viską, kad teigiamas rezultatas būtų mūsų pusėje“, - pabrėžė R. Vaišvila.  

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder