Osvaldas Kurauskas: „VTB Vieningoje lygoje įgijome neįkainojamos patirties“

Osvaldas Kurauskas: „VTB Vieningoje lygoje įgijome neįkainojamos patirties“

Klaipėdos „Neptūno“ direktorius Osvaldas Kurauskas iki šiol nesupranta, kaip Minsko „Cmoki“ sugebėjo Kauno „Žalgiriui“ įkrėsti į kailį VTB Vieningoje lygoje.

„Neptūnas“ su Baltarusijos čempionais kovojo dėl išlikimo čempionate, tačiau „Cmoki“ namie netikėtai 86:82 parklupdė reguliariojo sezono nugalėtojus ir sumaišė klaipėdiečių kortas.

„Turėjome tikslą patekti į kitą VTB Vieningosios lygos varžybų etapą. Deja, su šia užduotimi nesusidorojome. Komandoje netrūko problemų, kurios mums sutrukdė įgyvendinti planus. Tačiau svarbiausia tai, kad mes įgijome neįkainojamos patirties. Šiame sezone čempionatas buvo labai pajėgus, o mums teko grumtis su aukščiausio kalibro komandomis“, – lygos svetainei internete sakė O. Kurauskas.

Vos tris pergales per aštuoniolika VTB Vieningosios lygos rungtynių iškovojęs „Neptūnas“ B grupėje užėmė paskutiniąją vietą ir iškrito iš pirmenybių.

„Didžiausiu netikėtumu mums tapo pats turnyras – šiame sezone jis buvo suorganizuotas tiesiog puikai. Mes išvydome stipriausius Europos klubus, pamatėme, kaip jie dirba, kaip pasiekia savo pergales, įgijome žaidybinės patirties rungtynėse su krepšinio grandais“, – džiaugėsi Kurauskas.

Anot „Neptūno“ direktoriaus, šį sezoną perimti VTB Vieningosios lygos titulą iš Maskvos CSKA klubo didžiausius šansus turi Rimo Kurtinaičio treniruojami Maskvos srities „Chimki“ krepšininkai: „Visi neseniai matė, kaip ši komanda žaidžia Eurolygoje. Ji tikrai turi visas galimybes. Intrigos turėtų netrūkti iki paskutinių sekundžių.“

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder