Paskelbtas sporto fotografijų konkursas

Paskelbtas sporto fotografijų konkursas

Mėgstantiems fiksuoti Klaipėdos sporto įvykius - puiki proga pademonstruoti savo fantaziją ir net laimėti vertingų prizų - paskelbtas Klaipėdos sporto fotografijų konkursas.

Geriausi atrinkti darbai pateks į sporto nuotraukų parodą.

"Kviečiame teikti darbus parodai, kurios tikslas apžvelgti - pristatyti visuomenei ir dokumentuoti 2019 metų Klaipėdos miesto sporto įvykius. Praėjusiais metais nuotraukų atrankai skelbtame konkurse dalyvavo 18 autorių, pateiktas 81 kadras, o parodai buvo atrinkti bei eksponuojami net 34 darbai. Šių metų parodos tema išlieka ta pati - "Klaipėdos sportas 2019", - sakė konkursą organizuojantis Klaipėdos miesto lengvosios atletikos mokyklos sporto renginių organizatorius ir laikinai šios mokyklos direktoriaus funkcijas atliekantis Darius Raišutis.

Anot jo, laukiama nuotraukų su užfiksuotomis 2019 metų Klaipėdos miesto sporto bendruomenės gyvenimo akimirkomis - iš varžybų, treniruočių, renginių ar net laisvalaikio.

Profesionali komisija atrinks 34 nuotraukas parodai.

Atrankos konkurse gali dalyvauti tiek fotografijos mėgėjai, tiek profesionalai, pateikę konkurso sąlygas atitinkančią fotografiją, tačiau vienas konkurso dalyvis gali pateikti ne daugiau kaip 5 nuotraukas.

Konkursui pateikiamos tik skaitmeninės nuotraukos JPG formatu, ilgoji kraštinė turi būti ne trumpesnė kaip 1000 pikselių, 300 dpi rezoliucija, atspausdinti darbai nebus priimami.

Nuotraukų laukiama el. paštu [email protected] iki 2019 m. gruodžio 2 d. (imtinai).

Autoriai, pateikdami darbus, turi užpildyti užpildo dalyvio anketą. Ją, taip pat ir konkurso nuostatus, galima rasti interneto puslapyje www.klaipedoslam.lt.

"Praėjusių metų patirtis parodė, kad ši paroda sulaukė daug susidomėjimo. Taigi, nusprendėme, kad verta tai padaryti gražia tradicija. Sporto akimirkos dažnai būna efektingos ir kelia daug emocijų. Norime, kad fotografai, menininkai ar šiaip fotografuoti mėgstantys žmonės turėtų progą atsiskleisti. Juk per nuotraukas ir viešumą taip pat galima populiarinti sportą", - sakė šio konkurso organizatoriai - Klaipėdos miesto lengvosios atletikos mokyklos atstovai.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder