Prieš antrąją sezono pusę - permainos „Atlanto“ sudėtyje

Prieš antrąją sezono pusę - permainos „Atlanto“ sudėtyje

Prieš prasidedant antrajai A lygos sezono pusei, Klaipedos „Atlanto“ komandos sudėtyje įvyko keletas permainų.

Klubas nutraukė sutartis su gynėju Klimu Gusočenko bei saugu Klaudijumi Upstu. Abu futbolininkai vilkėdami geltonai-mėlynus marškinėlius šiame A lygos sezone į aikštę žengė po devynis kartus - nei vienas iš žaidejų įvarčiais nepasižymejo, o K. Gusočenko į savo sąskaitą spėjo įsirašyti po vieną geltoną ir raudoną korteles.

Sutartis taip pat buvo nutraukta ir su legionieriumi iš Bulgarijos Pavelu Vidanovu. Futbolininkas į uostamiestį atvyko sezono pradžioje ir A lygoje spėjo sužaisti vos vienerias rungtynes, po kurių pajuto kojos skausmus ir aikštėje daugiau nebepasirodė.

Klubas dėkoja futbolininkams už atsidavimą treniruočių bei rungtynių metu ir linki sėkmės jų tolimesnėje karjeroje.

„Atlanto“ ekipa nuomos pagrindais semtis žaidybinės patirties į LFF I-oje lygoje rungtyniaujančias ekipas išsiuntė ir du jaunus žaidėjus. Devyniolikmetis gynėjas Gustas Gumbaravičius sezoną užbaigs Kretingos „Minijos“ gretose, o puolėjas Martynas Velyvis rungtyniaus Mažeikių „Atmosferoje“.

Prieš antrąją sezono pusę uostamiesčio ekipą papildė sezoną Valdo Dambrausko treniruojamoje Rygos „RFS“ ekipoje pradėjęs puolėjas iš Burundžio - Bonfils-Caleb Bimenyimana. 21-erių metų futbolininkas aukšciausioje Latvijos lygoje sužaidė vos trejas rungtynes ir įvarčių pelnyti nespėjo, bet vos prisijungęs prie uostamiesčio ekipos, kontrolinėse rungtynėse prieš Kretingos „Miniją“ jau spėjo pasižymeti įvarčiu.

„Atlanto“ gretas papildė ir saugas iš Kroatijos Jurica Kovačičius. Futbolininkas per savo karjerą pirmą kartą ragaus legionieriaus duonos - iki šiol jam teko rungtyniauti tik vietiniame čempionate. 

Prie ekipos taip pat prisijungė ir jaunas, vos šešiolikos metų gynėjas, Tautvydas Špiegis. Futbolininkas prie komandos treniruočių prisijungė liepos mėnesį, taip pat kartu su ekipa dalyvavo stovykloje Lenkijoje bei rungtyniavo kontrolinėse dvikovose Klaipėdoje.

Visus naujokus geltonai-mėlynų gerbėjai galės jau šį sekmadienį, rugpjūčio 4 dieną, Klaipėdos miesto centriniame stadione, kuomet atlantiečiai A lygos 18-ojo turo rungtynėse susitiks su Vilniaus „Žalgiriu“. Dvikovos pradžia - 19:00 valandą.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder