Prieš "Neptūno" rungtynes - žmonių eilės

Prieš "Neptūno" rungtynes - žmonių eilės

Savaitgalį į pirmąsias Klaipėdos "Neptūno" krepšinio komandos sezono rungtynes sugužėjo tiek žmonių, kad prie kasos nusidriekė didžiulės eilės. Bilietų platintojai prisipažino, kad tokio antplūdžio nesitikėjo ir pažadėjo, kad per kitas panašias rungtynes jau dirbs ne viena, o dvi kasos. 

"Dabar nuolat jau dirbs dviejų, o jei reikės ir trijų žmonių brigada. Jau pirmosios rungtynės parodė, kad klaipėdiečiai aktyviai palaiko savo miesto komandą. Mūsų pareiga - kad žmonės nepatirtų nemalonumų ir nereikėtų stoviniuoti eilėse. Atsiprašome visų, kuriems šeštadienį tai teko patirti", - "Vakarų ekspresui" sakė "Neptūno" bilietus platinančios bendrovės "Nacionalinis bilietų platintojas" direktorė Aušra Mockaitė.

Anot jos, buvo tikėtasi, kad žmonės daugiau pirks išankstinių bilietų internetu ir kasose, o ne vienu metu suplūs tik prieš pat varžybas.

"Pasimokėme. Įvairiomis akcijomis bandysime skatinti išankstinę prekybą. Nepatogumų nebeturėtų būti", - sakė A. Mockaitė.

Pasak "Švyturio" arenos direktorės Jolitos Krickės, pirmo renginio metu tokio žiūrovų anšlago nesitikėta.

"Tai maloniai pradžiugino. Tik noriu pabrėžti, kad bilietus galima pirkti internetu ir įvairiose miesto vietose "BilietaiLT" esančiose kasose", - teigė J. Krickė.

Organizatorių skaičiavimu, šeštadienį "Neptūno" varžybose buvo beveik 2 000 žiūrovų, skaičiuojant įvairius "Neptūno" komandos atstovus ir Vlado Knašiaus krepšinio mokyklos auklėtinius, kurie į varžybas buvo įleidžiami nemokamai.

"Taip tęsiama "Neptūno" komandos tradicija, kad jaunieji krepšinio atstovai galėtų pasimokyti krepšinio subtilybių iš reprezentacinės miesto komandos vyrų", - sakė J. Krickė.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder