Ramūnas Šiškauskas CSKA rungtyniaus iki 2013 m.

Ramūnas Šiškauskas CSKA rungtyniaus iki 2013 m.

Ramūnas Šiškauskas dar dvejiems metams pratęsė kontraktą su Maskvos CSKA komanda, kurioje rungtyniauja nuo 2007 metų rudens.

„Esu laimingas likdamas. Man ir mano šeimai patinka Maskva ir džiugu, kad esu reikalingas CSKA komandai, – oficialioje klubo svetainėje internete cituojamas R. Šiškauskas. – Darysiu viską, kad tęstume savo pergalingas tradicijas, vis dar turiu pakankamai jėgų. Visi nori žaisti šiame garsiame, didžiame ir ambicingame klube. Aš – ne išimtis.“

Su CSKA komanda 32 metų R. Šiškauskas kartą laimėjo Eurolygą ir keturis sykius triumfavo Rusijos čempionate. Tačiau šį sezoną Maskvos ekipa Eurolygoje nė nepateko į „Top 16“ etapą, o R. Šiškauskui sezono pabaigą apkartino kojos trauma.

Kitą sezoną CSKA komandoje bus ir Jonas Kazlauskas, kuris prieš porą mėnesių perėmė Maskvos klubo vairą.

„Ramūnas praėjusį mėnesį žaidė puikiai, deja, finalus praleido dėl traumos. Tačiau jo patirtis ir komandos draugų pagarba yra tai, ko mūsų komandai reikia. Esu tikras, kad jis mums padės laimėti“, – sakė J. Kazlauskas.

CSKA komanda kitą sezoną turėtų gerokai pasikeisti. Po šio sezono krepšininkų karjeras baigė du komandos senbuviai – J. R. Holdenas ir Trajanas Langdonas.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder