Rytoj „Baltija“ kovos su „Juodupės“ ekipa

Rytoj „Baltija“ kovos su „Juodupės“ ekipa

Šeštadienį Klaipėdos „Baltija“ Lietuvos čempionato rungtynėse susitiks su finansinius sunkumus išsprendusia „Juodupės“ ekipa.

Siunčiame pranešimą apie artėjančias rungtynes.

Keturias pergales iš eilės Lietuvos čempionate iškovojusi Klaipėdos „Baltija“ jau dabar yra paneigusi skeptikų prognozes ir nuo pat pirmojo savo sezono prasibrovė tarp stipriausių šalies komandų.

Šeštadienį klaipėdiečiai bandys pasiekti penktą pergalę, o jų varžovu šį kartą bus neseniai ant pasitraukimo iš čempionato ribos buvusi „Juodupės“ komanda.

 

Nors „Juodupė“ praėjusį sezoną garbingai finale priešinosi šalies čempionei tapusiai Elektrėnų „Energijai“, tačiau šiame sezone jau yra patyrusi tris pralaimėjimus ir žengia tik penktoje turnyrinės lentelės vietoje.

Tai bus pirmasis „Baltijos“ ir „Juodupės“ ledo ritulininkų susidūrimas, tačiau visai neseniai dar nebuvo aišku, ar jis įvyks. Lapkričio 15-ą dieną „Juodupė“ oficialioje „facebook“ paskyroje pasidalino prašymu paremti klubą finansiškai, o po mažiau nei savaitės paskelbė tęsiantis žaidimą Lietuvos čempionate.

„Visi džiaugiamės, kad „Juodupė“ surado išeitį ir tęsia sezoną. Mūsų nėra daug, todėl kiekviena komanda daug duoda Lietuvos ledo rituliui“, - apie varžovų situaciją kalbėjo „Baltijos“ įkūrėjas ir žaidėjas Andrius Židkovas.

Sunku prognozuoti, kaip šiose rungtynėse atrodys „Juodupė“, tačiau A.Židkovo teigimu, „Baltija“ rodo vis geresnį ir geresnį žaidimą, o tai leidžia klaipėdiečiams tikėtis dar daugiau pergalių.

 

„Visi puikiai supranta, kad silpnų komandų čia nėra. Tai įrodo labai skirtingi rungtynių rezultatai. Galiu pasakyti viena - lyginant mūsų pirmąją treniruotę birželio mėnesį ir šiandieninį darbą ant ledo, skirtumas yra didelis ir jis ne į blogą pusę“, - sakė A.Židkovas.

Mūšis tarp „Baltijos“ ir „Juodupės“ Klaipėdos Akropolyje prasidės šeštadienį nuo 12:15 val. Pergalės atveju, „Baltija“ dar labiau įtvirtintų savo poziciją trečioje turnyrinės lentelės vietoje bei tik tašku atsiliktų nuo antroje vietoje esančios „Energijos“.

Primename, kad „Baltija“ pirmose sezono rungtynėse 3:5 pralaimėjo „Kaunas Hockey“ klubui, tačiau tada 6:5 palaužė „Geležinį vilką“, 8:5 nugalėjo „Rokiškį“, 6:4 įveikė „Hockey Punks“ bei 6:3 dar kartą palaužė „Geležinį vilką“.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder