Savaitgalį Klaipėdoje - Baltijos lygos ir pirmos lygos rankinio kovos

Savaitgalį Klaipėdoje - Baltijos lygos ir pirmos lygos rankinio kovos

Šį savaitgalį Klaipėdoje vyks trejos rankinio rungtynės - laukia Baltijos rankinio lygos ir Lietuvos rankinio pirmos lygos rungtynės.

Klaipėdos miesto rankinio klubas "Dragūnas" žais dvejas Baltijos rankinio lygos rungtynes su varžovais iš Estijos.

Šeštadienį, rugsėjo 26 d., "Dragūno" rankininkai susitiks su HC "Kehra", sekmadienį - su "Viljandi" HC. Abejos rungtynės vyks sporto salėje Taikos pr. 61A, pradžia - 14 valandą.

"Dragūno" vyriausiasis treneris Artūras Juškėnas teigė, kad turėtų pasimatyti, ko verta šio sezono komandos komplektacija.

"Manau, jei žaisime taip, kaip žaidėme paskutines rungtynes su Panevėžio komanda, su estais bus labai sunku. Abi komandos nėra labai pajėgios ar ženkliai už mus pranašesnės, bet viskas priklausys nuo mūsų žaidimo", - sakė komandos strategas.

Sekmadienį, po "Dragūno" rungtynių su "Viljandi" ekipa, laukia dar viena rankinio dvikova. Sezoną pradės Lietuvos rankinio federacijos pirmos lygos komandos.

Šį sezoną Klaipėdos miestui atstovaus dvi ekipos - praėjusį sezoną ambicingai debiutavęs klubas "Mėmelis" ir jėgas bandysianti jaunimo ekipa "Viesulas-Dragūnas". Sezoną abi Klaipėdos komandos pradės namuose uostamiesčio derbiu. Rungtynių pradžia - sekmadienį 16.15 val.

Kaip ir praėjusį sezoną, "Mėmelio" gretose žais rankinio veteranai ir mėgėjai, o "Viesulą-Dragūną" sudaro Klaipėdos "Viesulo" sporto centro auklėtiniai ir jaunieji "Dragūno" žaidėjai, kuriems varžymasis pirmoje lygoje suteiks daugiau žaidybinės patirties.

Primename, kad žiūrovai privalo dėvėti veido kaukes ir laikytis atstumų, o jaučiantieji peršalimo ligų simptomus turėtų likti namuose. Negalintieji atvykti į "Dragūno" rungtynes galės stebėti tiesiogines transliacijas Baltijos rankinio lygos "Youtube" kanale.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder